29-Nisan-2024 05:26:14

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
YEMEK KÜLTÜRÜMÜZÜ TANITACAK!

YEMEK KÜLTÜRÜMÜZÜ TANITACAK!

Gerede Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu 3-4-5 Kasım’da Gerede’de yapılacak. Yapılacak olan Sempozyumda Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yemek kültürümüzün tanıtımını üstlenecek.

Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, “Yöresel Bir Tat” şeklinde devam edecek olan Sempozyumda Kıkırdaklı Ekmek adı altında yemek kültürümüz tanıtılacak. Atölye yöneticileri; Okul Müdürü Ufuk Öztürk, Müdür Yrd. Hakan Şeker, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Necati Alper Çetinkaya, Atölye Şefi Fatma Pınarbaşı ve Atölye Şefi Muzaffer Mert Aydın  isimlerinden oluşuyor.

Bolu Valiliği, BAİBÜ, BAMER, Gerede Kaymakamlığı, Gerede Belediyesi, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ve GERKAV iş birliğiyle düzenlenen Gerede Araştırmaları ve Halk Kültürü Sempozyumu 3, 4 ve 5 Kasım 2023 tarihlerinde Gerede’de gerçekleştirilecek.

3 Kasım Cuma günü Gerede Belediyesi’ne ait Melih Gökçek Kültür Merkezinde Saat:10.00’da açılışı yapılacak olan sempozyum, 4-5 Kasım Cumartesi ve Pazar günü Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Gerede Meslek Yüksekokulu’nda yapılacak oturumlarla devam edecek 5 Kasım Pazar günü öğleden son şehir dışından gelen bilim insanlarına Gerede Tanıtım Gezisi ile sona erecek.

Cevap bırakın