27-Nisan-2024 11:06:10

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
BU SEFER TAMAM!

BU SEFER TAMAM!

Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün yapıldı. 10 firmanın teklif verdiği ihalede değerlendirme aşamasına geçildi. İhale için tüm şartların oluştuğu belirtildi.   

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ihale ile ilgili yaptığı açıklamada şu bilgilendirmede bulundu; “Hafta içerisinde TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’u AK Parti Bolu Milletvekilimiz Yüksel Coşkunyürek ve AK Parti İlçe Başkanımız Mehmet Çongar ile birlikte yaptığımız ziyarette Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda istişarelerde bulunmuştuk. An itibari ile Kentsel Dönüşüm İhalesi gerçekleşmiş olup 10 firmanın teklif verdiği tarafımıza bildirildi. Yasal mevzuat çerçevesinde teklifler değerlendirildikten sonra ihale onayı gerçekleştirilecek. En kısa sürede çalışmalara başlanacak.

Bu minvalde; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a, AK Parti Bolu Milletvekilimiz Yüksel Coşkunyürek’e, AK Parti İl Başkanımız Suat Güner’e, AK Parti İlçe Başkanımız Mehmet Çongar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelişmeler tarafımıza iletildikçe siz değerli vatandaşlarımız ile paylaşmaya devam edeceğiz.”

Cevap bırakın