29-Nisan-2024 01:06:42

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
2017’DE YIKILACAK

2017’DE YIKILACAK

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Kervan Otel’in 2017 yılında yıkılıp iş merkezinin inşasına başlanılacağını söyledi. Daha önce kamuoyuna ulaştırdığımız gibi, projenin zemin 2 katı otopark, diğer katları ise iş merkezi ve otel olacak. Gerede Belediyesi, iş merkezinin tamamlanmasıyla buradan önemli bir gelir kaynağı elde edecek. 

Gerede’nin kronikleşmiş ve kangren haline gelmiş sorunlarından olan Kitirler Mahallesi 66 Ada 12. Parsel de bulunan 906,42 m² lik alana sahip olan Kervan Otelin ihalesi Bolu İl özel İdaresi tarafından gerçekleştirilmişti.

Gelişen süreçte satışa çıkarılan Kervan Otel’in ihalesine Gerede Belediyesi adına Belediye Başkanı Mustafa Allar katıldı ve Kervan Otel ilçemize kazandırıldı. Geçtiğimiz günlerde İlçe Özel İdare Müdürü İsmail Bilgücü ile Başkanlık Makamında yapılan devir teslim ile Kervan Otel resmen Belediyenin mülkü oldu.

Belediye Başkanı Mustafa Allar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Öncelikle Milletvekilimiz Sayın Fehmi Küpçü katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Uzun zamandır ilçemizin merkezinde atıl vaziyette duran ve yine ilçemizin kronikleşmiş sorunu haline gelen, yıllardır doğru dürüst faydalanamadığımız Bolu Özel İdaresi tarafından yapılan Kervan Otel’in ihalesini alarak Belediyemize devri konusunda devir teslimini de tamamladık. 2017 yılında mevcut binanın yıkımını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yapılacak yıkımın ardından, bulunduğu alana en az 2 katı otopark üst katları ise modern iş merkezi ve otel olacak şekilde bir bina yapmayı planlıyoruz. Binanın tamamlanması ile birlikte şehir içi otopark eksikliği bir nebze olsun azalmış olacak. Bolu Valimize, İl Genel Meclis Üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Cevap bırakın