28-Nisan-2024 03:47:28

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
HERKES SEÇİM DERDİNDE  O HALA HİZMET DERDİNDE!

HERKES SEÇİM DERDİNDE O HALA HİZMET DERDİNDE!

Fay hattı üzerinde bulunan blokların Sedaş Hizmet Binası kuzeyine 55 konut ve 9 dükkanın yapımıyla başlayan Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 236 adet Konut, 154 adet Dükkan ve 34 adet Ofis İnşaatının yapım çalışmalarının başlamasıyla devam etti.

Türkiye’de yapılan en büyük Kentsel Dönüşüm Projelerinden biri olan ve bir mahalleyi tamamen yenileyen bu projenin son etabı için Toplu Konut İdaresi ihaleye çıktı. Son etap ihalesinden sonra 450 konut ve 103 adet dükkanın inşasına da başlanılacak. İhale 19 Mart 2024 Salı günü saat 14.00’da gerçekleşecek. İhaleden sonra Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak 741 konut, 266 dükkan ve 34 adet ofis inşaatının tamamının yapımına başlanılmış olacak.

 

HERKES SEÇİM DERDİNDE O HALA HİZMET DERDİNDE!

Türkiye’de yapılan en büyük Kentsel Dönüşüm Projelerinden birini Gerede’de hayata geçiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, seçim sürecinde olmasına karşın Kentsel Dönüşüm Projesi’nin son etabını ihaleye çıkartmayı başardı. Başkan Mustafa Allar, böylece projenin tamamına başlanılmasını seçim süreci olmasına rağmen sağlamış oldu.

BOLU’YA YAPILAN EN BÜYÜK PROJE

Gerede ilçesinin modern bir kent olmasını sağlayacak bu proje, ilçedeki depreme dayanıklı sağlam konut sayısını Yüzde 70’lere çıkaracağı gibi, şehrin vizyonunu da değiştirecek. Bolu’ya yapılan en büyük kamu yatırımı olma özelliği taşıyan bu proje, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın şehre bakış vizyonunu ve başarısını ortaya koyuyor.

BAŞKANDAN O İSME TEŞEKKÜR   

15 gün önce Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin son etap ihalesi için Ankara’da girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Allar, ihalenin yayınlanmasıyla birlikte Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’e teşekkür etti.

Projenin detaylarına ilişkin Yenigün Gazetesi ve Gerede Haberleri’ne özel açıklamalarda bulunan Allar, “Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında, fay hattı üzerinde bulunan blokları Sedaş hizmet binasının kuzeyine taşıdık. 55 adet konut ve 9 dükkânın yapımı tamamlanma aşamasına geldi.

2023 yılı sonunda ise Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Etabı kapsamında, fay hattının kuzeyinde kalan alanda, 236 adet Konut, 154 adet Dükkan ve 34 adet Ofis İnşaatının yapım çalışmaları devam ediyor.

Demirciler Mahallemizin yeniden inşasını tamamlayacağımız son etapta ise 450 konut ve 103 adet dükkan inşa edilecek. Bu ihale 19 Mart 2024 Salı günü saat: 14.00’da Toplu Konut İdaresi’nde gerçekleşecek. İhaleyi alan firma sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlayacak. Bu konutlar yer tesliminden 600 gün sonra bitirilerek teslim edilecek.”dedi.

Cevap bırakın