29-Nisan-2024 03:19:17

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
KAYMAKAM SAHADA

KAYMAKAM SAHADA

Kaymakam Cengiz Ünsal, köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Kaymakam Ünsal’a, İlçe Özel İdare Müdür V. Osman Kalem eşlik etti. Salur Samat Grup yolu, Kürkçüler Köyü Mevkiinde bulunan köprü tamirat çalışmasını yerinde inceleyen Ünsal, yüklenici firma yetkilisinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Mircekiraz, Tatlar, Muratfakı köyleri grup yolu üç Km 2. Kat asfalt çalışması için rotmiks yama ve mıcır işlemlerini yerinden inceleyen Ünsal, ardından Muratfakı Köyü Çengeller Mahallesi ve Kazanlar Köyünde yapılan köy içi yollar ve meydanların düzenlenmesi kapsamında kilitli parke taşı döşeme işini yerinde inceledi.

Zeyneller Köyü’nde yapımına başlanan Köy Konağın inşaat alanı ve temel çalışmalarını da yerinde inceleyen Ünsal, “Kaymakamlığımızın ilçemiz köylerindeki çalışmaları son hızıyla devam ediyor. İlçemizin hava şartları sert olması sebebiyle çalışmalarımızı tamamlamak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Yapılan işler ile köylerde yaşayan vatandaşlarımızın ayağına şehirdeki imkanları götürerek, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya çalışıyoruz.” dedi.

Kaymakam Ünsal, Çukurca, Kösreli ve Kavacık Grup yolunun 1. kat asfalt yapım çalışmaları için 2,5 Km toprak dolgu ve sıkıştırma işlemlerini, Kayıkiraz, Birinci Avşar ve İkinci Avşar Grup yolunun 1. kat asfalt yapım çalışmaları için iki km toprak dolgu ve sıkıştırma işlemlerini de inceleyerek, eksikliklerini gördüğü hususları yüklenici firmaya iletti.

1 Yorumlar
Kara murat

Karma organize atık sularına da bi baksa sayın Kaymakamımız

Cevap bırakın