28-Nisan-2024 00:48:11

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
1 araç daha kaptı geldi!

1 araç daha kaptı geldi!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, son Ankara ziyaretinden eli boş dönmedi ve bir aracı daha kaptı geldi. Yol süpürme aracı her gün cadde ve sokakların temizliğinde kullanılacak.

Göreve geldiği günden bu yana daha temiz ve yaşanabilir bir Gerede oluşturmak için kolları sıvayan Belediye Başkanı Mustafa Allar, oluşturduğu araç filosuna bir yenisini daha ekledi. Son Ankara ziyaretinden eli boş dönmeyen Allar, temizlik işlerinde kullanılmak üzere yol süpürme aracını Gerede’ye getirdi.

2014 yılının Eylül ayında önemli bir karar alarak temizlik ihalesinde araç ihalesine çıkmayan ve belediyeyi önemli miktarda kara geçiren Allar, belediyenin kasasında kalan paranın bir miktarıyla Ankara Devlet Malzeme Ofisi’nden Iveco marka asfalt temizleme aracını satın aldı.

Aracın ilk denemesini kendisi yapan Başkan Allar, yol süpürme aracını belediyenin kendi imkânları ile alındığını vurgulayarak, “Devlet Malzeme Ofisi’nden sıfır araç alma talebimiz kabul edildi. Araç son derece verimli ve ekonomik. Aracın arkasındaki sistem sayesinde gazel dökülme zamanında gazeller de toplanabilecek. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Daha temiz ve yaşanabilir bir Gerede olması noktasında mücadelemiz devam edecek”diye konuştu.

Cevap bırakın