28-Nisan-2024 20:26:36

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
3-0’A EN YAKIN OLDUĞUMUZ SEÇİM!

3-0’A EN YAKIN OLDUĞUMUZ SEÇİM!

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Yüksel Coşkunyürek, Gerede’de seçim ziyaretleri sonrasında gazetemize açıklamalarda bulundu.   

Coşkunyürek, “Şu anda oluşan konjonktür bizim  3-0 yapmamıza en yakın olduğumuz seçim. Diğer partilerdeki dağınıklık, adayların karşılığının olmaması, kabullenme zorluğu çok ciddi faktörler.”dedi.

Seçim çalışmalarını dinlenmek nedir bilmeden sürdüren Coşkunyürek, gazetemize önemli açıklamalar yaptı. “1. sıra sorumluluğu önemli ve ağır bir sorumluluk. Halkımızın duasını almak için uğraşıyoruz, uyku bize haram”diyen Coşkunyürek, bu sorumluluğun üstesinden gelebilmek için yoğun gayret gösterdiklerini söyledi.

Geçen hafta Gerede’nin önemli isimleri olan BESOB Başkanı Tahir Gayret, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Muhtarlar Derneği ve Ziraat Odası Başkanı Nazım Göktaş ile GİGDER Başkanı İsmail Yerlikaya’nın açık açık desteğini alan AK Parti Milletvekili Adayı Coşkunyürek, Milletvekili seçildikten sonra Gerede’yi nelerin bekleyeceğine yönelik de bazı sinyaller verdi.

“YATIRIMLAR HIZLANACAK”

Ulaştırma ve Enerji Bakanlıklarında önemli görevler üstlendiğini belirten Coşkunyürek, “Bu 2 bakanlık bize çok büyük değer kattı. Bürokraside dostlarımız var, arkadaşlarımız var, beraber çalıştığımız bürokratlar var. Yatırımlar da hem planlama aşamaları, hem ihale aşamaları, hem de kaynak bulunması aşamaları Ankara’dan yürütülüyor. Biz bu elde ettiğimiz birikim ile Gerede için hayal ettiğimiz, düşündüğümüz yatırımların daha da hızlanmasını sağlayacağız. Kaynakların da yine daha kolay bulunmasını sağlayacağız. İhalelerin daha hızlı yapılmasını sağlayacağız.”dedi.

“HİÇ SÜRPRİZ OLMAYACAK”

Bolu’da 1 milletvekilini kaybettikten sonra Bolu’nun çok şeyler kaybettiğini belirten Coşkunyürek, “Şu anda oluşan konjonktür bizim 3-0 yapmamıza en yakın olduğumuz seçim. Diğer partilerdeki dağınıklık, adayların karşılığının olmaması, kabullenme zorluğu çok ciddi faktörler. Biz örneğin siyasette tabandan geliyoruz. 21 yıldır da bize ne görev verildiyse halkımızın huzurunda olduk. Vatandaşımız, siyasette paraşütle inen siyasetçileri gördüğü zaman tepki gösteriyor. Haklı olarak; ‘biraz emek vermesi lazımdı, biraz da olsa bu yükü taşıması lazımdı’ diyor. Şu ortamda 3-0 yapmamız hiç sürpriz olmayacak.”dedi.

“BEN HALKTAN KOPMADIM”

Vatandaşlarla buluşmayı sürdürdüklerini belirten Coşkunyürek, “Ben hiç bir zaman halktan kopmadım. Şimdi de halkımızla beraberiz. Sadece geçmiş dönemlerde bugünkü gibi teknolojik faaliyetler, sosyal medya yoktu ve bugünkü gibi bir medya ağı da istenilen seviyede değildi. O günün şartlarında ben cadde de oldum, insanlarımızın mutlu günlerinde de hüzünlü anlarında da yanlarında oldum. O günün şartları böyleydi. Ankara’ya hapsolmuş bir Milletvekili olmadık, seçilirsek de olmayacağız. Biz vatandaşımızla beraber olursak sorununu görmüş oluyoruz. Bugün seçim gezisinde vatandaşlarımız bizlerle duygularını paylaşıyorlar, fikir sunuyorlar, talepleri oluyor. Bunlar çok güzel şeyler.”diye konuştu.

Cevap bırakın