28-Nisan-2024 06:57:38

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
AK PARTİ ADAYI RESMİ OLARAK TEBLİĞ EDİLDİ

AK PARTİ ADAYI RESMİ OLARAK TEBLİĞ EDİLDİ

ÇONGAR, BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ “MUSTAFA ALLAR” OLDUĞUNU AÇIKLADI     

AK Parti Gerede İlçe Başkanı Mehmet Çongar, gazetemize yaptığı son dakika açıklamasında, AK Parti Gerede Belediye Başkan Adayının Mustafa Allar olarak Genel Merkez tarafından tebliğ edildiğini ve resmi yazının kendilerine ulaştırıldığını açıkladı.

AK Parti Gerede İlçe Başkanı Mehmet Çongar, gazetemize yaptığı son dakika açıklamasında, AK Parti Gerede Belediye Başkan Adayının mevcut Belediye Başkanı Mustafa Allar olarak Genel Merkez tarafından tebliğ edildiğini, Yarın saat: 16.00’da Bolu Hilton Otel Kongre Merkezi’nde AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın katılımıyla gerçekleşecek aday tanıtım toplantısında Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın aday olarak duyurulacağını söyledi.

Tüm adaylara teşekkür etti

Seçim sürecinde aday adayı olan tüm isimlere teşekkür eden Çongar, “Aralık ayının başından itibaren sürdürdüğümüz aday belirleme çalışmalarında Genel Merkezimiz Gerede Belediye Başkanımız Mustafa Allar ile yola devam kararı verdi.

Bu dönemde hizmet yarışında bulunan tüm aday adaylarımıza aracılığınızla teşekkür ediyorum. Kimsenin kalbinin kırılmadığı, AK Partimize yakışan şekilde bir süreci geride bıraktık. Bu süreçten sonra birlik ve beraberliğimiz daha da artacak.

Çalışkan, başarılı ve özverili Belediye Başkanımız Mustafa Allar’ın adaylığı partimize ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Cevap bırakın