28-Nisan-2024 17:48:58

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
REKORTMENLER ONORE EDİLDİ

REKORTMENLER ONORE EDİLDİ

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında vergisini zamanında ödeyen mükellefler Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Vergi Dairesi Müdürü Cevat Bostancı ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka’nın katıldığı organizasyonla ödüllendirildi.

Heyet, vergisini zamanında ödeyen mükelleflerin işyerlerine giderek teşekkür belgelerini takdim ederken, teşekkür takdiminin bu hafta da devam edeceği belirtildi.

Geçtiğimiz hafta sektörlerinde vergi rekortmeni olan ve mükellefiyetlerini zamanında yerine getiren Birlik Deri İşletmecisi Burhan Demirses, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Sabahattin Oruçoğlu, tarım ilaçları satıcısı Zeki Özbakır ve Efeler Deri işletmecisi Necati Öztürk’e Teşekür Belgesi takdim edildi.

Müteşebbisin başarısı, Türkiye’nin başarısıdır

Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, rekortmenlere belgelerinin takdim edilmesinin ardından Yenigün’e açıklamalarda bulundu. Yurt, “Bir ülkenin en büyük zenginliği, onun müteşebbis ruhlu insanların çok olmasından kaynaklanır. Her şeyin başı müteşebbis insanlardır. Onun için iş dünyasının değerini çok iyi bilmek gerekiyor. Müteşebbisin başarısı, Türkiye’nin başarısı olacaktır. Artık devlet şirketleri yok. İhracat yükselirken, özel sektörün ihracatından bahsediliyor. Türkiye’nin geleceğini inşa edecek özel sektördür, müteşebbistir. Onun için böylesine güzel bir etkinlikte rekortmenlerimize ödüllerini takdim etmek bana mutluluk verdi.”şeklinde konuştu.

rekortmen2

Cevap bırakın