27-Nisan-2024 14:48:05

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın geçtiğimiz haftalarda hizmete açtığı Çocuk Eğlence Merkezi, çocuk sahibi ailelerin ilgi odağı oldu ve ilçede ilk kez yapılan bu hizmet ailelerden tam not aldı.

Haber yaptığımız esnada çocuklarını Çocuk Eğlence Merkezi’ne getiren bir vatandaşımız, daha önce çocuklarını hafta sonu çevre illere götürmek zorunda kaldıklarını, bu hizmetle beraber artık böyle bir dertlerinin kalmadığını belirterek, “Bu hizmeti ilçemize kazandıran Başkanımızdan Allah razı olsun, bizleri büyük bir dertten kurtardı. Daha önce çocuklarımızı eğlendirebilmek için çok ciddi paralar harcadık.”dedi.

Bu arada Çocuk Eğlence Merkezi hizmete girdiğinden bugüne kadar geçen sürede 6 bine yakın çocuk bu hizmetten yararlandı.

Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği neticesinde Belediye otobüsleri ile okullardan anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin Çocuk Eğlence Merkezi’ne ücretsiz taşındığı ve bundan sonraki süreçte ise Müftülüğe bağlı 4-6 yaş kreş öğrencilerinin de Çocuk Eğlence Merkezi’ne ücretsiz taşınacağı duyuruldu.

Cevap bırakın