27-Nisan-2024 11:31:03

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
BU HIRSIZ NASIL SALINDI?

BU HIRSIZ NASIL SALINDI?

VATANDAŞ İSYANDA!

Aralık ayında Gerede’de 7’den fazla eve giren Hakan Murat isimli hırsız, Dayıoğlu ve Yenimahalle’de gerçekleştirdiği vakalardan sonra Orta Mahalle’de bir vatandaşın dikkati sayesinde yakayı ele vermişti.

3 ay cezaevinde tutulamayan hırsız, salıverildikten sonra 3 eve girdi ve 120 bin TL’nin üzerindeki ziynet eşyalarını çaldı. Emniyet ekipleri, damgalı pestil hırsızımızı yakalarken, çarşının göbeğindeki kuyumcuyu soyanlar uçtu.

Aralık ayında Gerede’yi mesken tutarak 7’den fazla eve giren Hakan Murat isimli hırsız, 3 ay içerde tutulmadı. Yeniden adres olarak belirlediği Gerede’de Ramazan ayında teravih namazına giden vatandaşların dairelerini gözüne kestiren Hakan Murat, Bahçelievler’de bir eve girerken suçüstü yakayı ele verdi.

Hırsızlığı alışkanlık haline getiren bu adamın nasıl 3 ayda salıverildiği anlaşılamazken, ilçedeki vatandaşlar adeta isyan bayrağını çekti. Bir önceki hırsızlık vakasında, vatandaşın dikkati sayesinde yakalanan hırsızın 3 ayda salıverilmesi, insanlar arasında adalete olan güveni zedeledi. 120 bin TL’nin üzerindeki ziynet eşyalarını çaldığı anlaşılan hırsız tutuklandı.

Adalete güveni kalmayan vatandaşlar, yine bu damgalı pestil hırsızın 3 ay sonra salınarak karşılarına çıkmaları halinde nasıl tavır sergileyeceklerini bilemediklerini ifade ettiler.

KUYUMCUYU SOYANLAR YAKALANAMADI

Bu arada sessiz sakin geçen Ramazan ayında belki de ilk kez hırsızlık vakaları görülürken, Hakan Murat isimli hırsızın yakalandığı olaylarda Kuyumcu soygunu yapanlar ise yakalanamadılar. Kuyumcu dükkanına girmeyi başaran hırsızlar, kasayı açmayı başaramamış ancak tezgahta bulunan künye ve küpe gibi değerli malzemeleri alıp ortadan kaybolmuşlardı.

Cevap bırakın