28-Nisan-2024 01:57:43

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
“BU BİZİM ONA KARŞI BOYNUMUZUN BORCUDUR!”

“BU BİZİM ONA KARŞI BOYNUMUZUN BORCUDUR!”

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Herkes gelir geçer, herkesin yeri dolar… Gidenin yeri bir şekilde dolar. Ama Cumhurbaşkanımızın yeri dolmaz. Rehavete kapılmak yok! 28 Mayıs’ta hep beraber sandığa giderek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği Gerede’den vereceğiz.”ifadesini kullandı.  

Çok duygusal bir açıklamaya imza atan Allar, “Bütün ömrünü milleti, ülkesi için feda etmiş, gözlerimizin önünde yaşlanmış, her türlü saldırıya, suikast girişimine, tehdide, iftiraya rağmen yolundan dönmemiş Cumhurbaşkanımıza Gerede’den en büyük desteği vermeliyiz. Bu bizim ona karşı boynumuzun borcudur.”dedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Yenigün Seçim Özel sayısına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunun sadece 0,5 puan farkıyla ikinci tura kaldığını belirten Allar, “Cumhurbaşkanımızın en büyük rakibi 7’li masa ve adayı olan Kılıçdaroğlu değil, bence rehavettir. Rehavete kapılmadan 28 Mayıs’ta sandığa giderek Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmamız gerekiyor.

Ayasofya’nın zincirlerini kırdığı için, vatandaşın devlet karşısında güçlü olduğunu savunduğu için, okulda, hastanede, kamu binalarında vatandaşın insan muamelesi görmesini sağladığı için, devletin millet için var olduğunu gösterdiği için, dik durduğu için, ülkenin her bir ferdinin başını dik tutmasını sağladığı için Cumhurbaşkanımıza Gerede olarak sahip çıkacağız, benim oyumdan bir şey olmaz demeyeceğiz.”dedi.

YERİ DOLMAZ!

“Herkes gelir geçer, herkesin yeri dolar… Gidenin bir şekilde yeri dolar ama Cumhurbaşkanımızın yeri dolmaz” diyen Allar, “Geçmiş ne yazık ki çabuk unutuluyor. Cumhurbaşkanımız, her kesimin yaşam standardını geçmişle kıyaslanamayacak ölçüde yükseltmiştir. IMF ile borç defterini kapatan kişidir. Bugün Cumhurbaşkanımız sayesinde sosyal yardımlarla ülkenin her köşesindeki yoksula ulaşılmaktadır. Bizim ilçemizde yaptığımız büyük yatırımlar başta olmak üzere Ülkemizde yollar, köprüler, konutlar, hastaneler, okullar, tüneller inşa eden, ülkenin çehresini kökten değiştiren kişidir Cumhurbaşkanımız.

Cumhurbaşkanımız, Türkiye’yi doğalgaz çıkaran bir ülke yapmıştır. Mermisini dahi ithal eden Türkiye’yi savaş uçağı imal eden bir Türkiye’ye dönüştürmüştür. İHA, SİHA, savaş gemisi, milli piyade tüfeği, tank, helikopter, uydu, akıllı mühimmat üretebilen bir ülke konumuna yükselttiği için Cumhurbaşkanımıza Gerede’den en büyük desteği vermeliyiz.

Bütün ömrünü milleti, ülkesi için feda etmiş, gözlerimizin önünde yaşlanmış, her türlü saldırıya, suikast girişimine, tehdide, iftiraya rağmen yolundan dönmemiş Cumhurbaşkanımızın Gerede’den çıkacak rekor oyla yüzünü güldürmeliyiz. Bu bizim ona karşı boynumuzun borcudur. ”diye konuştu.

HİÇ KİMSENİN DOLDURUŞUNA GELMEMELİYİZ

İlk turda Sinan Oğan’a oy veren seçmenlere de seslenen Allar, “Bizim kimseye kırgınlığımız olmaz. Bugün Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, doğru bir karar alarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamıştır. İlçemizde 1124 seçmenimiz Sinan Oğan’a oy vermiştir. Hiç kimsenin dolduruşuna gelmemeliyiz. HDP ile yan yana duran Kılıçdaroğlu’na bu ülkeyi teslim edemeyiz. Lütfen oyunuzu kullanın, Türkiye Yüzyılını inşa edecek olan Cumhurbaşkanımızın hep beraber yanında olalım.”dedi.

Cevap bırakın