28-Nisan-2024 13:21:31

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
BUZLAR ERİDİ!

BUZLAR ERİDİ!

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Türker Ateş döneminden sonra Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirdiği ziyaretle yeniden tazelenmeye başlayan ilişkilerde buzlar tamamen eridi.

Gerede TSO Başkanı Kaşka, 10 yıl sonra Bolu TSO’ya ziyaret gerçekleştirdi ve Başkan Alemdar ile bir araya geldi. 2 oda Bolu ve Gerede ilçesinin çıkarları için birlikte hareket etmeye başladı.   

Türker Ateş’in başkanlığı döneminde iki oda arasında gerilen ilişkiler, Bolu TSO’ya Abdullah Alemdar’ın yönetim kurulu başkanı olarak seçilmesinden sonra düzelmeye başladı. Bolu TSO Başkanı Alemdar’ın Gerede TSO’yu ziyaret etmesiyle filizlenen ilişkilerde, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka’nın 10 yıl sonra Bolu TSO’yu ziyaret etmesiyle buzlar tamamen eridi. 2 oda Bolu ve Gerede ilçesinin çıkarları için birlikte hareket etmeye başladı. 2 oda oluşturulacak projelerde tek vücut olacak.

Türker Ateş’in Milletvekili adayı olmak için Bolu TSO’dan istifa ettikten sonra Bolu TSO’ya ilk ziyaretini gerçekleştiren Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, “Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar ile bir araya geldik. Ziyarette gündeme dair konuları istişare ettik.”dedi.

1 Yorumlar
geredeli

10 yıl olmuş seninde zamanın geldi demek ki ersin kaşka

Cevap bırakın