28-Nisan-2024 09:24:34

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
HAFIZLARIMIZ ÇOK BÜYÜK GURUR YAŞATTI

HAFIZLARIMIZ ÇOK BÜYÜK GURUR YAŞATTI

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması’nda il birincilerinin tamamı Gerede’den çıktı.

Gerede’de eğitim gören hafızlarımız, Türkiye’de “Hafızlar Diyarı” olarak bilinen ilçemize çok büyük bir gurur yaşattılar. İlde düzenlen yarışmada ortaokul erkek hafızlar kategorisinde Şehit İlhan Sezer İHO öğrencisi Muhammet Enes Çevren, kız hafizeler kategorisinde yine Şehit İlhan Sezer İHO öğrencisi Zuhal Sunguroğlu il birincisi oldu.

Lise düzeyinde ise birinci ve ikinci yine Gerede’den çıktı. Lise kategorisinde Gerede Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Miraç Karaman il birincisi oldu. Yine Kur’an-ı Kerim’i yüzünden okuma birincisi de bu okulumuzdan çıktı.

İlde düzenlenen yarışmada tüm kategorilerde başarı elde eden hafızlarımızın, bölge yarışmalarında Bolu’yu temsil edecekleri açıklandı. Hafızlarımız, hedefini bölge yarışmalarında da başarı elde ederek Türkiye şampiyonluğu olarak belirledi.

Hedef Türkiye birinciliği

Şehit İlhan Sezer İHO Okul Müdürü Fatih Özgen, “Bir sonraki basamağımız bölge, hedefimiz ise Türkiye birinciliği. Bizler yürekten inanıyoruz ki çıkmış olduğumuz bu kutlu yol, vermiş olduğumuz bu emekler daha nice zaferlere ışık tutacaktır. Bu yolu bizlerle yürüyen ailelerimize teşekkür eder; hafızlarımızı, hafizemizi ve çocuklarımızın üzerinde büyük emeği olan başta Hüseyin Şimşek, Mahmut Hıncal, Fuat Ercimen ve tüm hocalarımızı tebrik ederim”dedi.

 

Cevap bırakın