28-Nisan-2024 21:14:02

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Coşkunyürek, değişen MKYK için ne dedi?

Coşkunyürek, değişen MKYK için ne dedi?

AK Parti’nin, 5. Olağan Büyük Kongresi’nde oy kullanan 9 delegeden biri olan AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Yüksel Coşkunyürek, büyük kongreyi değerlendirdi.

Çok büyük katılımla gerçekleşen kongrede AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeniden genel başkanlığa seçildiğini ve ülkemizi 2023 hedefine Davutoğlu’nun götüreceğini belirten Coşkunyürek, kendisine yöneltilen “Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu ve Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu’nda yaşanan değişimi nasıl görüyorsunuz?” sorusuna ise şu sözlerle yanıt verdi: “Hayırlı olsun, ciddi bir değişim var. Bu değişimi 2023 hedefi için yapılan bir değişim olarak görüyoruz. Toplum da değişim ve yenilenme istiyor, bu da toplumumuzun sesine kulak verilerek yapılmış bir yeniliktir. Bu bir bayrak değişimidir, makamlar ve mevkiler kimse için kalıcı değildir. Dolayısıyla MKYK’da yaşanan değişimde anormal bir durum yoktur.”

AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi’nde ilçemizi ve Bolu’yu sevindirecek önemli gelişmelerin yaşandığının altını çizen Coşkunyürek, yapılan kongre ile birlikte Fatih Metin’in Merkez Disiplin Kurulu üyesi olduğunu belirtti.

Yaşanan bu gelişmelerin önemli olduğunu vurgulayan Coşkunyürek, “Bu Bolu açısından çok önemli bir kazanım oldu. Ayrıca 5. Olağan Kongremizde tüm delegeler olarak tek başına iktidar için sözleştik, güven tazeledik. Bir kez daha; daha büyük bir güçle, daha büyük bir inançla, aynı kararlılıkla, ‘Haydi bismillah’ dedik. Bugün bir kez daha şunu yüksek sesle söyledik; biz Türkiye’nin geleceği için atılacak her yeni adıma hazırız. Değer üreten siyasetimizle, kimlikli bir anlayış izleyecek, davamızın muktedir olması için var gücümüzle çalışacağız. Biliyoruz ki; AK Parti dün oluşan, bugünü yaşayan ve yarın da yok olmaya mahkum olan bir hareket değildir. Tarihsel arka planımızla, bize tevessül eden bu derinlikli güçle yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdüreceğiz. Geredemiz, Bolumuz ve ülkemiz için daha iyiyi isteyeceğiz, daha güzeli için çalışacağız.”diye konuştu.

Cevap bırakın