28-Nisan-2024 22:59:29

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
DÜNYA AŞÇILAR ŞAMPİYONASI’NDA GURURUMUZ OLDULAR

DÜNYA AŞÇILAR ŞAMPİYONASI’NDA GURURUMUZ OLDULAR

İstanbul’da yapılan ve 40 Ülkeden yarışmacı ve şeflerin katıldığı Dünya Aşçılar Şampiyonasına bireysel olarak katılan Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, madalya alarak ilçemizi gururlandırdı. 

Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, İstanbul’da yapılan Dünya Aşçılar Şampiyonasına Balık kategorisinde katılım sağladı. Yarışmada Koray Mert Kemiksiz gümüş madalya, Oğulcan Aytekin ise bronz madalya alarak öğretmenleri ve ilçemizi bir kez daha gururlandırmayı başardı.

Esentepe Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri genç yeteneklerin ağırlandığı yarışmada kazandıkları ödüllerle büyük bir gurur yaşadı. Yarışmada balık kategorisinde temsil eden genç aşçılar, uluslararası alanda dikkat çeken bir performans sergileyerek ödüllerin sahibi oldu.

Genç şef adayları, yarışma boyunca gösterdikleri yaratıcılık, beceri ve mükemmeliyetleriyle jüri üyelerinin takdirini kazandı. Türk mutfağının zenginliğini ve çeşitliliğini ön plana çıkaran öğrenci şefler, farklı kültürleri bir araya getirerek unutulmaz lezzetler sunmayı başardı.

Son olarak yarışmada elde ettikleri ödüllerle gurur duyan genç aşçılar, Türkiye’nin aşçılık alanındaki gelecek vaat eden yeteneklerini temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler.

Cevap bırakın