28-Nisan-2024 13:04:58

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYORUZ!

ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYORUZ!

Geredespor, BAL Ligi’nin en zor grubunda tarih yazıyor. 4 haftadır bileği bükülmeyen temsilcimiz, Lig lideri Eskişehirspor’dan puan koparmayı başaran tek takım olan Kaynaşlı Belediyespor’u da mağlup etmeyi başardı.


 

Karşılaşmanın ilk yarısında 1 golü ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Geredespor, 3 net gol pozisyonundan da yararlanamadı. 2. devreye de fırtına gibi başlayan ekibimiz, 59’uncu dakikada Fırat Kaya’nın ağlara yolladığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Mücadele bu skorla sona erdi.

Bal Ligi’nde maçların tamamlanmasıyla birlikte 1 maç eksiği bulunan Geredespor,  13 puanla 5. Sıraya yerleşti. Kaynaşlı ekibi ise 11 puanda kalarak 8. Sıraya geriledi.

Sincan maçı kritik

Çarşamba günü kar yağışı nedeniyle erteleme maçına çıkacak Geredespor için Sincan Belediyespor karşılaşması 3. Lig yolu için kritik seviyeye geldi. Sincan karşılaşmasını kazandığı takdirde Lig’de 2. sıraya yerleşecek Geredespor, lig lideri Eskişehirspor’un takipçisi olma fırsatını yakalayacak. Sincan karşılaşması kazanıldığı takdirde Eskişehirspor ile aradaki puan farkı 3’e inecek.

Taraftar havaya girdi    

Ardı ardına gelen galibiyetlerden sonra Geredespor taraftarları da kenetlendi. Kaynaşlı deplasmanına çok sayıda taraftarımız gitti. 3. Lig’i isteyen Kratyalılar Taraftar Grubumuz karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşadı.  

Cevap bırakın