28-Nisan-2024 02:38:30

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
GEREDE’DE TARİHİ GÜN…

GEREDE’DE TARİHİ GÜN…

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’NE START VERİLİYOR

Yıllardır yılan hikayesine dönen ve bu süreçte hak sahiplerinin bile umudunun kalmadığı Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi sonunda başlıyor. İhale sonucunu ilk kez gazetemiz aracılığıyla paylaştığımız projede, 23 Kasım Perşembe günü sözleşmeler imzalanıyor. Sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte 10 gün içersinde yer teslimi yapılarak projeye start verilecek.  

Demirciler Mahallesi’nde bulunan hak sahiplerini sevindirecek gelişmeler peş peşe yaşandı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın titizlikle yürüttüğü ve en çok önemsediği projelerin başında gelen Kentsel Dönüşüm Projesi’nde nihai karar alındı.

Geçen hafta ilk kez Yenigün Gazetesi manşetinden paylaştığımız ihalenin sonucuna göre, Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi ile Toplu Konut İdaresi yarın sözleşme imzalayacak. 733 Milyon TL’ye ihale edilen proje, Gerede’nin adeta çehresini değiştirecek. Bu proje ile beraber Gerede modern bir şehir kimliğine bürünecek. Projeden sonra Gerede’deki depreme dayanıklı yapı stoku Yüzde 74 seviyesine ulaşacak. Gerede ilçesinde oluşan konut açığını da bu proje fazlasıyla karşılayacak. Ayrıca son zamanlarda yaşanan fahiş kira ve daire fiyatlarını da bu projenin düşüreceği öngörülüyor.

1 Yorumlar
hakan

tebrikler çok güzel bir haber emeği geçenlerden Allah razı olsun. sizin habercilik anlayışınızı da çok takdir ediyoruz elinize sağlık

Cevap bırakın