28-Nisan-2024 20:29:11

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
GEREDESPOR, ANKARA EKİBİ KARŞISINDA MUTLAK GALİBİYET HEDEFLİYOR

GEREDESPOR, ANKARA EKİBİ KARŞISINDA MUTLAK GALİBİYET HEDEFLİYOR

BAL Ligi’nde fırtınalar estirmeye başlayan ve 5 haftada 10 puan toplayarak tarihinin en iyi başlangıcına imza atan Geredespor’da Sincan Belediyespor karşılaşması hazırlıkları başladı.

 

Geredespor, 19 Ekim Pazar günü evinde ağırlayacağı Sincan Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Geçen hafta deplasmanda Yunusemrespor’u 4-2 mağlup ederek ligde üst sıralara yerleşen Geredespor, liderin yalnızca 3 puan gerisinde bulunuyor.
Geredespor, iç sahada taraftar desteğini de arkasına alarak, Lig’de şampiyonluğu göğüsleyebilmek için Ankara ekibi karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.
Temsilcimiz Geredespor, form durumunu en üst seviyeye çıkarmak ve taktiksel hazırlıklarını tamamlamak için tesisinde yoğun bir çalışma temposuna girdi.
Geredespor’un teknik ekibi, oyuncularıyla birlikte özel antrenmanlar düzenleyerek maç stratejilerini belirlemeye çalışıyor. Aynı zamanda, kendi antrenman sahasında sıkı bir şekilde çalışarak rakibine karşı güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor. Antrenman esnasında temsilcimiz Geredespor’da oyuncuların moral ve motivasyonunun üst düzeyde olduğu gözlemlendi.
Bu mücadele öncesi Geredespor Bal Ligi’nde 5. sırada yer alırken, Ankara temsilcisi Sincan Bld.spor ise 6 puanla ligde 9. sırada bulunuyor.

Cevap bırakın