28-Nisan-2024 03:28:00

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
“HAKKIMI HELAL ETMEM!”

“HAKKIMI HELAL ETMEM!”

STK’lar ile yapılan toplantıda konuşan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yaptığı sert açıklama ile geceye damga vurdu.

Allar, “Bu memlekete bir çivi çakmak için uykusuz günlerce mücadele verdim, şehrin büyümesi, gelişmesi için her şeyi yaptım. Bu dönemde 60’ın üzerinde büyük işe imza attık, 2 yılda nüfusumuz 1000’in üzerinde arttı. Cumhurbaşkanımızın emanetine sahip çıkmazsak hakkımı helal etmem, vallahi billahi etmem!”dedi.

Allar’ın “2019’da birileri ev ev, kapı kapı geziyordu. Şimdi nerede, hangi işinizi gördü, Gerede için ne yaptı, seçimden sonra gelip bir kere halinizi hatırınızı sordu mu? Bizim bizden başka dostumuz olmaz.”sözleri de hayli dikkat çekti. 

AK Parti’nin, Gerede’deki Sivil Toplum Kuruluşlarını bir araya getirdiği yemekte konuşan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, aralarında Deri OSB’nin taşınması ve Karma OSB’nin tam doluluğa ulaşması, her geçen gün fabrikaların yükselmesi, Gerkonsan’ın yine eski günlerine dönüyor olması, cezaevi, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin start alması, B Tipi Mesire alanı gibi projelerinin de yer aldığı, 4 yılda başlanılan ve bitirilen 60’ın üzerinde çalışmadan bahsetti.

“GEREDE NE İSTEDİ DE YAPILMADI?”

Çalışmalardan bahsettikten sonra seçim atmosferine yönelik yaptığı sert açıklama ile geceye damga vuran Allar, “Gerede’de 15 seçim geçirdik. Gerede’nin bir evladı olarak doğup büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmenin şerefini yaşıyorum. Gerede ilçemize ne kadar teşekkür etsek, ne kadar gurur duysak, ne kadar hizmet etsek bunun karşılığını vermemiz mümkün değil. ‘Ben göreve talip oldum’ demekle olmaz. Şehrin sorunlarını, eksik yönlerini, şehirde yapılması gerekenleri bir göreve talip olmadan bilmeniz gerekiyor. Her seçim dönemi geldiğinde; ‘AK Parti ne iş yaptı? Milletvekilleri hangi katkıyı sağladı? Bunlar hiç Ankara’dan gelmiyor! Memleketimize yatırım yapmıyorlar’ gibi bugün de yine eleştiriler alıyoruz. Emanet kutsaldır, kimse ihanet edemez. Ne yapılmadı Allah aşkınıza? Gerede ne istedi de yapılmadı? Aslıda bu sorunun cevabını aramamız lazım değil mi?”dedi.

“VALLAHİ BİLLAHİ BİZE YAKIŞMAZ”

“Senin ilçende seni temsil eden bir milletvekilinin olması bir bakanının olmasından daha çok önemli.” ifadesini kullanan Allar, “Önümüzde yaklaşan bir seçim var. Bu seçimde Cumhurbaşkanımızın Gerede’ye büyük bir önem verdiğine şahit olduk. 2 dönem Milletvekilliği, 1 dönem Bakan Yardımcılığı, Bakanlık Baş Danışmanlığı, İl Başkanlığı, Kurucu İlçe Başkanlığı gibi görevlere imza atmış, bu kadar tecrübeli bir isim, Gerede’nin evladı bugün Bolu’da 1. sıradan aday gösterildi. Bunun mutluluğunu ve heyecanını yaşamak bizim hakkımız değil mi?

Bolu’da şimdi muhalif kanat şöyle söylemlerde bulunuyor; “Gerede ilçe, neden Gerede’nin adayı Bolu’da 1. sıradan aday oluyor?” Halkı böyle etkilemeye çalışıyor. Gerede’de de benzer kişiler kahvehane köşelerinde; “Yüksel Coşkunyürek nasılsa seçilecek, başka birini çıkaralım.”diye yaygara koparıyor. Bunlar olmaz, vallahi billahi bize yakışmaz. Sayın Cumhurbaşkanımızın emanetidir Yüksel Coşkunyürek. Onun emanetine ihanet olmaz. Olmaz arkadaş!.. Birileri, X parti Y Parti fark etmez diyor ki; ‘Yüksel abi nasılsa çıkacak.’ Öbür taraftan da diyor ki; ’15 yıldır Gerede’ye gelmedi.’ Yazıktır, günahtır. Biz her aradığımızda Yüksel abimizi işini, gücünü bıraktı Gerede’nin işini çözdü.”dedi.

 “2019’DA KAPI KAPI GEZENLER GELİP BİR KERE HALİNİZİ HATIRINIZI SORDU MU?”

“Açık ve net söylüyorum; Yarın kimseyi bulamazsınız!..” sözleriyle de dikkat çeken Allar, “2019’da birileri ev ev, kapı kapı geziyordu. Şimdi nerede, hangi işinizi gördü, Gerede için ne yaptı, gelip bir kere halinizi hatırınızı sordu mu? Bizim bizden başka dostumuz olmaz. Allah aşkınıza, hep beraber Cumhurbaşkanımıza da kendi evladımıza da sahip çıkmak zorundayız.

Bu memlekete bir çivi çakmak için uykusuz günlerce mücadele verdim, şehrin büyümesi, gelişmesi için her şeyi yaptım. Bu dönemde 60’ın üzerinde büyük işe imza attık, 2 yılda nüfusumuz 1000’in üzerinde arttı. Cumhurbaşkanımızın emanetine sahip çıkmazsak hakkımı helal etmem, vallahi etmem. Sahip çıkacağız, başka çaresi yok.”diye konuştu.

Cevap bırakın