27-Nisan-2024 08:49:14

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
KİLİSELİ TÜCCAR HAN KİRAYA VERİLİYOR   

KİLİSELİ TÜCCAR HAN KİRAYA VERİLİYOR   

Tarihi ve karakteristik bir dokuya sahip Kiliseli Tüccar Han Butik Otel kiraya veriliyor. Dokusuna uygun şekilde restore edildikten sonra bambaşka bir kimliğe bürünen otel, tarihi dokusu bozulmadan zamanın mimarisinin birleşimiyle harmanlandı. Otelin 25 odası bulunuyor. Kiliseli Tüccar Han’ın alt katları restoran, kafeterya ve yöresel ürün satış merkezi olacak şekilde tasarlandı. 

 

5 yıl süren restorasyon çalışmaları sonrası Tarihi Kiliseli Tüccar Han’ın üst katları butik otel, alt katları ise restoran, kafeterya ve yöresel ürün satış merkezi olacak şeklinde tasarlandı. Yapılan modern restorasyonla eski günlerdeki ihtişamlı görünümüne kavuşan otelin 25 odası bulunuyor.

Mülk sahibi hayırsever işadamı Mithat Dayıoğlu; “Tarihi Kiliseli Tüccar Han’da restorasyon çalışmalarımız sona erdi ve içinin tefrişat malzemelerini de yerleştirdik. Tarihi Kiliseli Tüccar Han’ı kiraya vereceğiz. İlçemizin tanıtımı noktasında çok önemli bir değere sahip olan Tarihi Kiliseli Tüccar Han’ı işletmek isteyenler Gerede’de Recep Bayraktar (0535 459 1328) ile irtibata geçerek oteli gezip görebilirler” dedi.

Otele ilgi duyup kiralamak isteyen müteşebbisler ile bizzat görüşülecek. Oteli kiralamak isteyenler, 0312 466 1950 numaralı telefondan randevu alarak Tüccar Han’ın sahibi Mithat Dayıoğlu’nun Ankara’da bulunan ofisinde kendisiyle görüşebilecekler.

Cevap bırakın