02-Mayıs-2024 07:39:27

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
GEREDE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ALLAR ADAY MI?

GEREDE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ALLAR ADAY MI?

AK Parti’de, 31 Mart 2024’teki yerel seçim için aday başvuruları 9-17 Kasım’da alınacak, 19 Kasım’da elektronik ortamda temayül yoklaması yapılacak. Temayülden sonra aday belirleme süreci işleyecek.
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar aday mı? MHP’de son durum ne? Yeniden Refah Partisi’nin adayı kim olacak? Geniş haber metni 13 Kasım Pazartesi günü gazeteniz Yenigün’de, özet metin ise şimdi geredehaberleri.com’da…

 

Siyasi arenanın ısınmaya başladığı bu günlerde AK Parti’de aday başvuruları yarın alınmaya başlanacak. Aday adaylığı sürecinin resmen başlayacağı AK Parti’de en çok merak edilen konu şüphesiz Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın aday olup olmayacağı. Başkan Allar aday mı? Sorunun yanıtını 13 Kasım Pazartesi günü gazeteniz Yenigün’de kamuoyu ile paylaşacağız.
MHP’de son durum ise belirsizliğini korurken, partide sessizlik hakim. Genel seçimde sükse yakalan MHP’de neler oluyor, kimler adaylık için düşünülüyor bu sorunun cevabını da 13 Kasım Pazartesi günü Yenigün Gazetesi ile paylaşacağız.
Yerel seçime hazırlanan Yeniden Refah Partisi’nde ise en muhtemel adayın mevcut ilçe başkanı olduğu belirtiliyor.

Cevap bırakın