28-Nisan-2024 20:06:38

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
GENÇLERLE BULUŞARAK İLGİ VE DESTEKLERİNİ SUNDULAR

GENÇLERLE BULUŞARAK İLGİ VE DESTEKLERİNİ SUNDULAR

Gerede Kaymakamı Fatih Kaya ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, üniversite öğrencilerini ziyaret etti.

Gerede Kaymakamı Fatih Kaya ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ilçedeki üniversite öğrencilerini KYK’da ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi. Protokolü, KYK Yurt Müdürü Gürol Altun karşıladı.

Gelişmeleri paylaştılar

Ziyaret sırasında Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Allar, öğrencilere ilçedeki güncel projeler, planlar ve gençlere yönelik destek programları hakkında bilgi verdi. Ayrıca, gençlerin karşılaştıkları sorunları dinleyerek çözüm önerileri sundular.

Öğrencilerle samimi sohbet

Yerel yöneticiler, öğrencilere yönelik gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında samimi bir ortamda sohbet ettiler. Gençlerin görüşlerini dinleyerek, onların beklenti ve taleplerine kulak verdiler.

Destek mesajları

Öğrencilerle beraber yemek yiyen Kaymakam Fatih Kaya ve Belediye Başkanı Mustafa Allar, gençlere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek, ilçenin daha iyi bir geleceği inşa etmek adına gençlerle birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Ziyaretin sonunda, Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Allar, öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirerek, güzel bir anı biriktirdiler.

Cevap bırakın