27-Nisan-2024 21:58:47

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
POLATLI DA NAKAVT!

POLATLI DA NAKAVT!

Geredespor, bugün oynanan karşılaşmada lider Eskişehirspor’dan sonra Bal Ligi’ndeki en önemli rakibi Polatlı Bld.spor’u da devirdi. Geredespor’un golünü 10. dakikada Mert Murat Sönmez kaydetti. Maçın kahramanı ise 3 net kurtarışa imza atan kalecimiz Berkay Güzel oldu. Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 26’ya çıkardı.

 

Polatlı kulübesi sakin durmadı

Karşılaşma zaman zaman gergin anlara sahne oldu. Özellikle karşılaşmanın son anlarında Polatlı Yedek Kulübesi’nden taraftarlarımızı kışkırtacak şekilde; “siz Polatlı’ya gelmeyecek misiniz?” gibi söylemlerde bulunulması ve bazı istenmeyen el hareketleri yapılması taraftarları oldukça kızdırdı. Taraftarlarımız, her şeye rağmen taşkınlığa mahal vermeden galibiyetin keyfini çıkardı.

Ereğli’ye konuk oluyoruz  

3. Lig yarışındaki tüm önemli rakiplerini saf dışı bırakan temsilcimiz, önümüzdeki hafta ligde ilk devrenin son karşılaşmasına çıkacak. Pazar günü oynanacak mücadelede Kdz. Ereğli Bld.spor’a konuk olacak Geredespor, Ereğli temsilcisi karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.

Temsilcimiz, ligde Eskişehirspor’un sadece 2 puan gerisinde bulunuyor ve aldığı galibiyetlerle BAL Ligi’nde çok büyük ilgi uyandırıyor. BAL Ligi’nde en iyi başlangıcına imza atan Geredespor’da Teknik Direktör Tarık Yurttaş ve teknik ekibi başarılı bir çizgide takımı 3. Lig yoluna götürüyor.

Maçın analizi

Geredespor, 10. Dakikada bulduğu golden sonra skoru korumak için biraz daha defansif oynamayı tercih etti. Karşılaşmaya müthiş adapte olan temsilcimiz, Eskişehir karşılaşmasında olduğu gibi oyun düzenini bozmadı ve kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. 2. yarı 2 net fırsat yakalayan temsilcimiz, kalesindeki çok sayıda pozisyonu atlatmayı başarırken, Polatlı ekibinin özellikle 3 net gol pozisyonunu engelleyen kalecimiz, bu galibiyetin baş mimarı oldu.

Cevap bırakın