30-Nisan-2024 05:00:41

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
YEREL SEÇİM ÖNCESİ İNCE MESAJ!

YEREL SEÇİM ÖNCESİ İNCE MESAJ!

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in Gerede Panayırı açılışında yaptığı konuşma yerel seçim öncesi dikkat çekti. Konuşmasında Kocaeli Milletvekili ile arasında geçen diyaloğu anlatan Coşkunyürek, Kocaeli Milletvekilinin kendisine Gerede’nin büyük bir değişim yaşadığını söylediğini dile getirdi ve bu değişimde Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın büyük katkısının olduğunu ifade etti. Coşkunyürek, “Buradan daha net anlıyoruz ki ilçemizde önemli çalışmalara imza atılmış. Bu değişim devam edecek.”diye konuştu. 

Gerede Panayırı açılışında sürpriz bir konuşma yapan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, yerel seçime aylar kala sanki ince bir mesaj verdi. Coşkunyürek’in konuşmasını dinleyen çoğu kişi de bu konuşmada siyasi ince bir mesaj olduğuna kanaat getirdi.

Kocaeli Milletvekili ile arasında geçen diyalogdan bahseden Milletvekili Coşkunyürek, aralarında geçen diyalogda Kocaeli Milletvekilinin Gerede’nin çok büyük değişime uğradığından bahsettiğini anlattı.

Dışarıdan bir bakış açısının çok önemli olduğunu ifade eden Coşkunyürek, özellikle sanayi anlamında Gerede’nin çok büyük atılıma geçtiğini ve ilçede gerçekleştirilen çok sayıda büyük proje ile Gerede’nin büyük değişime uğradığını duymanın kendisini oldukça sevindirdiğini söyledi.

DEĞİŞİM DEVAM EDECEK!

Bu değişimde Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın büyük katkısının olduğunu ifade eden Coşkunyürek, “Gerede bir değişime uğradı ve bu ilçemiz için büyük bir olay. Buradan daha net anlıyoruz ki ilçemizde önemli çalışmalara imza atılmış. Bu değişim devam edecek.”dedi.

Konuşmasının son bölümünde; Gerede Panayırı’nın piyasayı şekillendirdiğini de dile getiren Coşkunyürek, bir dönem kendisinin de Gerede panayırında tezgah açtığından bahsetti.

Cevap bırakın