27-Nisan-2024 12:33:12

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
2 YILDA 400 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

2 YILDA 400 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

Gerede Belediyesi, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Gerede Devlet Hastanesi işbirliğinde Gerede’de çocuklar için yaz dönemi sünnet organizasyonu sona erdi. Gerede Devlet Hastanesi Başhekimliğine müracaat eden vatandaşların 5 (beş) yaş ve üstü çocukları ücretsiz sünnet ettirildi. Belediye Başkanı Mustafa Allar, 2 yılda 400 civarında çocuğun sünnet ettirildiğini açıkladı.

2 gün süren Sünnet Organizasyonu tamamlandı. Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Gerede İlçe Başkanı Mehmet Çongar, AK Parti Gerede Kadın Kolları Başkanı Şule Çevik, AK Parti Gerede İlçe Teşkilatı, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, aileler ve yakınlarının katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, bu yıl 150 civarında çocuğun sünnet ettirildiği belirtildi.

Organizasyona katılan protokol oda oda gezerek ailelere ve sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletirken, Gerede Belediyesi tarafından hazırlanan oyuncak ve hediye çeklerini protokol üyeleri takdim ettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’Vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine sömestr tatilinde düzenlediğimiz sünnet organizasyonunun devamını yaz tatilinde de gerçekleştirdik. Yaklaşık 100 çocuğumuzu sünnet ettirdiğimiz programda kıymetli protokolümüzle birlikte iki gün boyunca çocuklarımızı, ailelerini ve yakınlarını ziyaret ettik; ailelerimiz etkinlikten dolayı memnuniyetlerini ilettiler, bizlerde yerel yönetim olarak son derece mutlu olduk. Bu yıl 150 civarında evladımızı sünnet ettirdik. Geçen 2 yılda ise 400 civarında çocuğumuz bu organizasyon ile sünnet oldular. Sünnet olan çocukluklarımızın hayatlarının en mutlu günlerinde bizde o mutluluklarına tanıklık ettik. İnşallah yine ailelerine de Peygamber Efendimizin sünneti olan evlilik mürüvvetlerini de görmek nasip olur. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun diliyorum. İl Sağlık Müdürümüze, İlçe Sağlık Müdürümüze, Başhekimimize, Hastane yönetimine, doktorlarımıza, hemşirelerimize ve tüm hastane çalışanlarımıza şükranlarımı sunar,  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Cevap bırakın