28-Nisan-2024 03:00:19

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
TMO İÇİN DERİ KOOPERATİFİ BİNASI KİRALANDI

TMO İÇİN DERİ KOOPERATİFİ BİNASI KİRALANDI

TMO Başmüdürü Mustafa Öztürk’ün Gerede’ye gerçekleştirdiği ziyarette, TMO’nun arpa ve buğday toplama merkezi olarak S.S. Teknik Deri Küçük Sanat Kooperatifi’nin Deri OSB’ye yaptığı yeni bina adres olarak gösterildi.      

TMO Başmüdürü Mustafa Öztürk, ilçeye gerçekleştirdiği ziyaretinde, toplama merkezindeki fiziki koşulların yeterli olduğuna kanaat göstererek, TMO’nun bu yıl da Gerede’den arpa ve buğday alımı yapılmasına onay verdi.

Onay işlemleri sonrası TMO Başmüdürü Mustafa Öztürk’e eşlik eden İlçe Tarım Müdürü Mutlu Yıldız ve Kürkçüler Köyü Muhtarı Musa Bıyıklı, Teknik Deri Küçük Sanat Kooperatifi Başkanı Muzaffer Eryılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Köylünün mahsulünü TMO’ya verebilmesi için Deri OSB’deki binasını kiraya veren Eryılmaz’ın büyük bir örnek teşkil ettiğini dile getiren İlçe Tarım Müdürü Mutlu Yıldız, Ağustos ayında alımların başlayacağını söyledi.

İlçe Tarım Müdürü Yıldız ayrıca TMO’nun bu yıl da Gerede’den hububat almasında emeği geçen Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Kaymakam Cengiz Ayhan, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ziraat Odası Başkanı Nazım Gökdaş ve Kürkçüler Köyü Muhtarı Musa Bıyıklı’ya da teşekkür etti.

Cevap bırakın