27-Nisan-2024 17:00:52

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
ARASTA GÜNDEN GÜNE HAREKETLENİYOR

ARASTA GÜNDEN GÜNE HAREKETLENİYOR

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın seçim vaatlerinden biri olan Arasta Projesi, İlçenin göz bebeği olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu projenin içerisinde yer alan, Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından Halk Eğitim Merkezine ücretsiz olarak tahsis edilen satış noktası mağazasının açılışı gerçekleşti.

Açılışa İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan, Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çongar, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şule Çevik, Mülki ve İdari Amirler ile vatandaşlar katıldı. Mağazada deri tablolar, deri cüzdanlar ve deri ürünleri vatandaşların beğenisine sunuldu.

Sergi açılışının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Bu ürünleri yapmak ve ortaya koymakla bitmiyor. Birde bunların satışının yapılabileceği alanların oluşturulması gerekiyordu, bizde Gerede Belediyesi olarak bu manada şehrimizde var olan ve hayata geçirdiğimiz Arasta Projesi içerisinde bu ürünlerin satışının yapılabileceği satış noktasını destek olmak amacıyla ücretsiz tahsis ettik. Özellikle vatandaşlarımızın uğrak yeri olan alanda satış noktası oluşturarak, kursiyerlerimizin bu emeklerini kazanca dönüştürmelerini ve İlçemizin tanıtımına ve kendi ekonomilerine katkı sağlamalarını amaçladık. Vatandaşlarımızı bu çarşımızda açılan yeni işyerlerimize ve Arasta Çarşımızı görmeye davet ediyorum”dedi.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan’da yaptığı konuşmasında binanın çok güzel olduğuna vurgu yaparken, Kursiyerlere böyle güzel bir noktadan yer tahsisi yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür etti.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde de Köğçü Kafe ile Arasta Longe’nin açılışı yapılmış, işletmeler Gerede halkı tarafından büyük beğeni kazanmıştı.

Cevap bırakın