30-Nisan-2024 00:38:04

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
GENÇLİK MERKEZİ AÇILIYOR

GENÇLİK MERKEZİ AÇILIYOR

Gençlik Merkezi Mart ayı içersinde faaliyete giriyor. Burada ilk etapta 14-29 yaş arası gençlere Satranç, Osmanlıca, Bağlama, Resim, Yöresel Halk Oyunları, Bilim ve Teknoloji alanlarında kurslar verilecek.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şehir Stadyumu’nun doğusuna yaptırılan, özellikle gençler için içerisinde çeşitli aktivitelerin yer aldığı ve tek kattan oluşan Gençlik Merkezi’nin yapımı tamamlandı. İç tefrişatı geçtiğimiz hafta itibariyle bitirilen Gençlik Merkezi Mart ayı içersinde hizmete başlayacak.

Gerede Belediyesi’nin de desteği ile Gençlik Merkezi’nde ilk etapta 14-29 yaş arası gençlere Satranç, Osmanlıca, Bağlama, Resim, Yöresel Halk Oyunları, Bilim ve Teknoloji alanlarında kurslar verilecek.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü; “Sadece illere yapılması ön görülen Gençlik Merkezini Bolu’nun en büyük ilçesi Gerede’ye kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gençlerimizi hükümet olarak önemsiyoruz ve onlara değer veriyoruz. Zamanlarını en verimli şekilde kullanmaları için içersinde çeşitli aktivitelerin yapılacağı Gençlik Merkezimiz artık faaliyete geçiyor. İlçemize hayırlı olsun.”dedi.

Öte yandan Gerede Gençlik Merkezi Gençlik Lideri ve Sorumlusu Özge Özalp ve Yardımcısı Dursun Çam, Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı ve Halkla İlişkiler Müdürü Baki Sungur’u ziyaret ederek, yapılacak bütün çalışmalarda Gerede Belediyesi’nin desteğini talep ettiler. Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Belediye olarak Gençlik Merkezimizin yanındayız. İlgili Müdürlüğümüzle birlikte burada gençlerimize yönelik faaliyetlerin her zaman destekçisi ve takipçisi olacağız”diye konuştu.

Cevap bırakın