28-Nisan-2024 17:45:20

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
GEREDE, BOLU’NUN ÖCÜNÜ ALDI

GEREDE, BOLU’NUN ÖCÜNÜ ALDI

BAL Ligi’nde Eskişehirspor ile karşılaşan Geredespor, büyük bir sürprize imza attı. Lider Eskişehirspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Geredespor, Eskişehirspor’u içerde yenen tek takım oldu. Geredespor, lider Eskişehirle puan farkını 2’ye düşürürken, aldığı bu galibiyetle kendisiyle beraber ilk 5 takımı zirve yarışında tuttu. Eskişehirspor’u yendikten sonra Gerede’de 3. Lig coşkusu iyiden iyiye artmaya başladı.
Bolu’yu Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden temsilcimiz, “Bolu böyle temsil edilir” dedirtiyor. Yıllar önce Boluspor’u Play-Off finalinde Süper Lig’in kapısından döndüren Eskişehirspor’u mağlup eden Geredesporumuz, Bolu’nun da yıllar sonra bir nebze olsun öcünü almış oldu.

Karşılaşmanın 9. dakikasında Geredespor’dan Kayhan’ın ceza sahası içinde şutu savunmaya çarparak arka direk dibinden kornere çıktı. Köşe atışını Zafer kullandı. Ön direkte kafayla tamamlayan Kayhan Arduç, meşin yuvarlağı ağlara göndererek Geredespor’u 1-0 öne geçirdi.
RAKİP FIRSATI KAÇIRDI
Karşılaşmanın 24.dakikasında Eskişehirspor gole yaklaşan takım oldu. Sergen Şakirler ceza sahası önünde topu önüne almak isterken Gerede kalecisi Berkan ceza sahası dışına çıkarak topu kafayla uzaklaştırdı. Ercan Kuruçay topu önünde buldu ve meşin yuvarlağı boş kaleye göndermek isterken Gerede savunmasından Yavuz, kafa vuruşuyla mutlak golü önledi.
Bu kez 33.dakikada Sergen sağ çaprazdan ceza sahası içine kadar kendi çabasıyla girdi ve alt pas önünde Ercan’a bıraktı. Ercan Kuruçay topu kontrol edemeyince, mutlak gol fırsatında kaleci Berkay topu kontrol etti.
BERABERLİK GOLÜ
Bir dakika önce net golden yararlanamayan Ercan Kuruçay, 34.dakikada Fatih’in ara pasında altı pas önünde bu kez meşin yuvarlağı ağlara göndererek beraberlik golünü ağlara gönderdi. 1-1
30 METREDEN GOLÜ ATTIK
Karşılaşmanın 3 dakikalık uzatma bölümünde Geredespor’dan sürpriz gol geldi. Geredespor’dan Zafer Şensoy, 30 metre uzaktan kaleyi gördü ve ES ES’in file bekçisi Turgut Kirveli’yi avladı. Mücadelede ilk 45 dakikalık bölüm Geredespor’un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA KAPANDIK
İkinci yarıda skoru koruyabilmek için büyük bir mücadele veren temsilcimiz Geredespor, zaman zaman kontrataktan pozisyonlar yakalasa da etkili olmadı. Eskişehirspor ise özellikle maçın son dakikalarında etkili oldu. Kalecimizin son saniyelerde kurtardığı net gol pozisyonu takımımıza 3 puanı getirdi.
Geredespor’umuz bu galibiyetle puanını 23’e çıkardı. Eskişehirspor, 25 puanla liderliğini sürdürürken, Ankara TKİ ve Polatlı Bld.spor 24’er puanla ligde 2 ve 3.cü sırayı aldılar. Geredespor ile aynı averaj ve puana sahip Çilimli Bld.spor ise 23 puanla 4. Sıradaki yerini korudu. Geredespor, 3. Lig için 6 puanlık bir maçı kazanırken, Geredespor’un da yer aldığı ilk 5 sıradaki takımlar, 3. Lig için zirve yarışına girdi.
BÖYLE TEMSİL EDİLİR
BAL Ligi’nde fırtınalar estiren Geredespor’un verdiği mücadele tüm Bolu’da alkışlanıyor. Bolu’yu Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden temsilcimiz, “Bolu böyle temsil edilir” dedirtiyor. Yıllar önce Boluspor’u Play-Off finalinde Süper Lig’in kapısından döndüren Eskişehirspor’u mağlup eden Geredesporumuz, Bolu’nun da yıllar sonra bir nebze olsun bu galibiyetle öcünü almış oldu.

Cevap bırakın