29-Nisan-2024 13:20:18

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
GEREDESPOR, YENİ SEZON ÖNCESİ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

GEREDESPOR, YENİ SEZON ÖNCESİ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

BAL Ligi 6. Grup’ta mücadele edecek Geredespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz, 2023-2024 sezonuna iddialı bir şekilde girmek için antrenmanda sıkı çalışmalara ağırlık veriyor. Geredespor, Pazar günü Dörtdivanspor ile Ankara’da bir hazırlık karşılaşması oynayacak.

Teknik direktör Tarık Yurttaş liderliğindeki takım, fiziksel kondisyonlarını artırmak ve oyun stratejilerini geliştirmek için yoğun antrenmanlara devam ediyor. Ligin başlamasına sayılı günler kalması taraftarların heyecanını artırıyor.

Geçen sezon Amatör Lig’i şampiyonlukla tamamlayan ve baraj maçında Yeniçağaspor’u eleyerek BAL Ligi’ne yükselmeye hak kazanan Geredespor, transfer döneminde yapılan hamlelerle kadrosunu güçlendirmeye çalıştı. Kısa bir dönem de kaosun hakim olduğu kulüpte Başkan Celal Uslu ve teknik ekibin istifası şok etkisi yaratsa da Uslu’nun yeniden takımına dönüş yapması kaosu bitirdi. Yeniden kenetlenen Geredespor’da çalışmalar kaldığı yerden devam etti.

Geredespor, yeni sezon öncesi prof liglerde mücadele etmiş çok sayıda futbolcuyu da bünyesine katmayı başardı. Bu transferlerin takımın performansına nasıl etki edeceği merakla bekleniyor.

Zor düzeydeki rakipleriyle ligde karşı karşıya gelerek Geredespor, yapılan antrenmanlarla yeni sezon öncesi formunu kontrol etmeye çalışıyor. Geredespor’da takımın yeni sezon öncesi çalışmaları ayrıca büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Geredespor, Pazar günü Dörtdivanspor ile Ankara’da bir hazırlık karşılaşması oynayacak. Karşılaşma saat: 20.00’de başlayacak ve Altındağ Örnek Stadyumu’nda oynanacak.

Cevap bırakın