29-Nisan-2024 04:31:57

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
TOGG GEREDE’YE LASTİK DEĞDİRDİ 

TOGG GEREDE’YE LASTİK DEĞDİRDİ 

Gerede’de şu ana dek kuradan 6 kişi yada kuruma çıktığı belirtilen ilk TOGG aracını Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ilçeye getirdi. Gerede TSO Başkanı Kaşka, Belediye Başkanı Allar ile aracın test sürüşünü beraber yaptı.

Ülkemizin yerli ve milli gururu haline gelen ve Türkiye’nin Devrim aracından sonra ürettiği ilk araç olan TOGG, Gerede’ye lastik değdirdi. 20 bin kişilik kurada Gerede’den 6 kişi yada kuruma çıktığı belirtilen TOGG’u ilçeye ilk getiren Gerede Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kaşka, TOGG’un test sürüşünü Belediye Başkanı Mustafa Allar ile beraber yaptı.

Renk olarak TOGG’un en beğenilen rengi olan Gemlik mavisini tercih eden Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın aracı yada kullanılması istenilen bir diğer tabirle akıllı cihazı makam aracı olarak kullanacağı açıklandı.

GURUR DUYUYORUZ

Kaşka ile beraber aracı test eden Belediye Başkanı Allar, şu açıklamayı yaptı; “Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Ersin Kaşka ile birlikte yerli ve milli gururumuz TOGG aracı ile İlçemizde sürüş gerçekleştirdik. Bu aracın Gerede Ticaret ve Sanayi Odamıza kazandırılmasında emeği geçen Başkanımız Ersin Kaşka’ya, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve Meclis Üyelerimize İlçem ve Şahsım adına teşekkür ediyorum.

Türkiye’nin otomotiv sektöründeki önemli başarısı olan TOGG’un ülkemize kazandırılmasında büyük emek harcayan birçok kişi bulunmaktadır. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan, Sayın Bakanlarımızdan, TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’dan ve bu büyük projeyi gerçekleştiren mühendislerimizden ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”

Cevap bırakın