27-Nisan-2024 08:51:35

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
ATLAR SAHAYA ÇIKIYOR

ATLAR SAHAYA ÇIKIYOR

Geleneksel olarak düzenlenen Gerede Rahvan At Yarışları koşusu, 08 Ekim 2023 Pazar günü Gerede Hipodromu’nda düzenlenecek.

Gerede ilçesi, at yarışları tutkunları için heyecan verici bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gerede Belediyesi tarafından düzenlenen Rahvan At Yarışları, bölgedeki at yarışı severlerini bir araya getirecek. Heyecanla beklenen organizasyonun detayları şu şekilde:

Gerede’de gerçekleşecek olan Rahvan At Yarışları, bölgenin en yetenekli rahvan atlarını bir araya getirecek. 08 Ekim 2023 tarihinde Gerede Hipodromu’nda (Mangallar Köyü yolu üzeri yeni Karayolları Bakımevi karşısı) yapılacak olan organizasyon, at yarışı severler için muhteşem bir deneyim sunacak. Yarışlara saat: 11:00’da start verilecek.

Yarışlara katılacak olan rahvan atlar, uzman bir jüri tarafından değerlendirilecek ve dereceye giren at sahipleri büyük para ödülleri ile ödüllendirilecek.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, organizasyonun at yetiştiriciliğini teşvik etmek ve at yarışlarını desteklemek amacıyla düzenlendiğini belirtti. Allar ayrıca, bu yarışlar ile bir geleneği devam ettirdiklerini de söyledi.

Yarışlara katılmak isteyen at sahipleri ve biniciler için kayıt süreci başladı ve katılımcılar için güzel ödüllerin yanı sıra prestijli bir zafer fırsatı sunuluyor. Organizasyon, sporun ve kültürün birleştiği bir etkinlik olacak.

Gerede Belediyesi tarafından organize edilecek yarışlar; baş, baş altı, büyük orta, küçük orta, deste, dörtlü tay, üçlü tay ve ikili olmak üzere 8 kategoride düzenlenecek.

Cevap bırakın