28-Nisan-2024 02:00:59

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
HALKIMIZ KİMİ İSTERSE O ADAY OLACAK!

HALKIMIZ KİMİ İSTERSE O ADAY OLACAK!

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, “Yerel seçimde halkımız kimi isterse Gerede’de o aday olacak. Biz halkımıza rağmen hiçbir şey yapmayız”dedi.

“Bolu’da geçen dönem farklı bir tercih oldu” diyen Coşkunyürek, “Bir Belediye Başkanı şehrin en az 20 yıllık planlamasını yapması lazım. Belediye Başkanı çalışacak, tribünlere oynamayacak”sözleriyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a da yüklendi.  

Sözlerinin devamında Gerede ile Bolu’daki belediyecilik hizmetleriyle ilgili örnekler veren Coşkunyürek, “Bolu’nun değerleri nakde çevrildi, harcandı. Bir şey yapılmadı Bolu’ya. Son yıl sadece asfalt, kaldırım, kavşak ve ışıklandırma yapıldı. Unuttuk, bir de heykel yapıldı. Bakın Gerede’de Kentsel Dönüşümü başlattık. Bolu’daki en büyük kamu yatırımı bugün Gerede’ye yapılıyor. Neden? Çünkü daha önceki Belediye Başkanımız Ömer Baygın ve mevcut Belediye Başkanımız Mustafa Allar, şehrin planlamasını yaptılar ve proje bugün uygulamaya konuldu. Gerede kabuğunu kırdı. Siz şehri planlamazsanız, adım atmazsanız, devamlı tribünlere oynarsanız o şehre olmayan bir şey nasıl yapılsın?”dedi. AK Parti Gerede Belediye Başkan Adayı ne zaman açıklanacak, CHP’nin yönettiği belediyelerle ilgili neler söyledi? Hepsi haberin devamında…

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Yeniyıl Özel sayımıza röportaj verdi. Bir çok konuya açıklık getirerek, yerel seçim öncesi çok önemli sinyaller veren Coşkunyürek, AK Parti Gerede Belediye Başkan Adayının halkın istediği isim olacağını söyledi. Coşkunyürek, AK Parti adaylarının ne zaman açıklanacağını, Bolu’da ittifak yapılıp yapılmayacağını, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleşen istişare ve temayül toplantısında yapılan görüşmenin ayrıntılarını bu özel röportajda paylaştı.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında gerçekleşen Bolu İstişare ve Temayül Toplantısında neler görüşüldü?

Coşkunyürek: “Yerel seçim süreci, mevcut takvim sürecinde devam ediyor. İstişare ve Temayül Toplantısında Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız il teşkilatımızla bir araya geldi. Bu toplantıda İl ve ilçelerde kimlerin aday olması konusunda son kez kapalı oy kullanımı gerçekleştirildi. Bolu Milletvekili olarak benimle beraber MKYK Üyemiz Fehmi Küpçü, İl Başkanımız Suat Güner, Gençlik Kolları Başkanımız Fatih Bayrak, İl Kadın Kolları Başkanımız Hicran Çağalı ve İl Genel Meclis Başkanımız Yaşar Yüceer görüşlerini toplantıda bildirdiler ve oy kullandılar.

Şu anda 4 ilçe ve 2 belde olmak üzere Bolu’daki 12 Belediyenin 6’sı AK Parti’de. Cumhurbaşkanımıza tüm Belediyeleri almak ve buralara AK Parti hizmetini getirmek için söz verdik. Genel merkezimiz adaylarımız için son nihai kararı bundan sonraki süreçte verecek ”dedi.

Yerel seçimde Bolu’da ittifak olacak mı?

Coşkunyürek: “Bolu’da ilçeler de dahil tüm partiler kendi adayıyla yarışacak. Bolu’nun kalkınması için tüm gayreti göstereceğiz. Bu noktada vatandaşlarımıza güveniyoruz. Gece demeden gündüz demeden ciddiyetle sahada olacağız. Bolu’da geçen dönem farklı bir tercih oldu. Bir Belediye Başkanı bir şehrin en az 20 yıllık planlamasını yapması lazım. Belediye Başkanı çalışacak, tribünlere oynamayacak. Bolu’da yaşayan vatandaşlara sorun, Bolu’nun geleceği adına hiçbir yatırım yok. Bolu’nun değerleri nakde çevrildi, harcandı. Bir şey yapılmadı Bolu’ya. Son yıl sadece asfalt, kaldırım, kavşak ve ışıklandırma yapıldı. Bir de heykel yapıldı, onu unuttuk. Bakın Gerede’de Kentsel Dönüşümü başlattık. Bolu’daki en büyük kamu yatırımı bugün Gerede’ye yapılıyor. Neden? Çünkü daha önceki Belediye Başkanımız Ömer Baygın ve mevcut Belediye Başkanımız Mustafa Allar, şehrin planlamasını yaptılar ve proje bugün uygulamaya konuldu. Gerede kabuğunu kırdı. Bu örneği neden verdim? Siz şehri planlamazsanız, adım atmazsanız, devamlı tribünlere oynarsanız o şehre olmayan bir şey nasıl yapılsın? Bakın Mengen ilçemize, 2 dönemdir orada da CHP var. İlçeye tek büyük yatırım var Doğalgaz ve bu doğalgazı da biz Mengen’e getirdik. Onun için tüm Bolumuza biz hizmet götüreceğiz, bu yerel seçimde bunun mücadelesini vereceğiz”ifadesini kullandı.

2024 Yerel Seçimde Belediye Başkan Adayları ne zaman açıklanır?

Coşkunyürek: “08 Ocak’ta temayül süreçleri tamamlanıyor. 15 Ocak tarihine kadar adaylarımız netleşmiş olacak ve bu tarihe kadar adaylarımız sahada olacaklar. Buradan ben şunu ifade edeyim; Biz halkımıza rağmen hiçbir şey yapmayız. Halkımız ne isterse, kimi aday olarak görmek isterse o isim Gerede’de adayımız olacak. Ben değil, önce Gerede. Halkımız müsterih olsun”bilgisini paylaştı.

Cevap bırakın