27-Nisan-2024 14:06:11

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’NİN SON İHALESİ GERÇEKLEŞTİ

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’NİN SON İHALESİ GERÇEKLEŞTİ

PROJENİN TOPLAM MALİYETİ 2 MİLYAR TL’Yİ GEÇTİ

Büyük projeleri bir bir hayata geçiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, dudak uçuklatan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Dün gerçekleşen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin son etap ihalesi gerçekleşti. 5 firmanın teklif verdiği ihalede en düşük teklifi Özbek İnşaat ve BSG Grup Yapı ortaklığı verdi.

Yaklaşık maliyeti 1 Milyar 385 Milyon TL olan ihalede en düşük teklif 1 Milyar 234 Milyon 567 Bin TL verildi. Böylece Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin toplam maliyeti 2 Milyar TL’nin üzerine çıktı. Böylesine büyük bir yatırımı hayata geçiren Belediye Başkanı Mustafa Allar, yaptığı açıklamada mutluluğunu gizlemedi.

BAŞKAN ALLAR, “ALNIMIZIN AKIYLA BU BÜYÜK PROJEYİ DE HAYATA GEÇİRDİK”

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Kentsel Dönüşüm Projesi’nin çileli yolculuğunu, projenin hayata geçmesi için neler yaptıklarını şu sözlerle anlattı; “1. Etap inşaat yapım çalışmaları devam ederken, Milletvekilimiz Yüksel Coşkunyürek ile beraber TOKİ Başkanımıza gittik. Ömer Bulut Başkanımıza hassasiyetlerimizi anlattık. Projenin uzun bir süreçten geçtiğini, halkımızın sabırsızlandığını ve umutsuzluğa düştüğünü ifade ettik. Kendisi bize hiç endişe etmememizi söylemişti ve o gün verilen sözler yerine getiriliyor ve bugün söylediği gibi uzun süredir mücadele ettiğimiz fay hattının güneyi olan ‘2. Etap 450 Adet Konut, 103 Adet Dükkân İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi’ yapım ihalesini de Allah’a hamdolsun, 19.03.2024 tarihinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığımıza (TOKİ) yaptırmış bulunmaktayız. İhaleye 5 firma teklif vermiş olup İhale Komisyonu tarafından verilen teklifler değerlendiriliyor. Yasal süreç tamamlandıktan sonra 2. Etap inşaat yapım çalışmaları da başlayacak. Şu anda Kuzey bölgede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan temeller atılıyor, diğer yandan hafriyatlar devam ediyor. Dev bir kule kuruldu, işler yolunda çok şükür. Fay hattı güneyinde hak sahibi olan vatandaşlarımızın endişe edeceği hiçbir şey kalmadı. Alnımızın akıyla bu büyük projeyi de hayata geçirdik. Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin iradesi ile Gerçek Belediyeciliğe AK Parti ile devam edeceğiz. Yeni dönemde de Gerçek Belediyecilik AK Parti diyerek tüm bu projelerin takipçisi olarak hak sahiplerine haklarını en güzel şekilde teslim edeceğiz. Vatandaşımız bize güveniyor, biz kendimize ve AK Parti iktidarına güveniyoruz. Bu güvenle yolumuza devam ediyoruz. Yapılan ihale; Hak sahiplerine, İlçemize ve tüm halkımıza hayırlı mübarek olsun.”

Cevap bırakın