27-Nisan-2024 10:45:25

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
MEYDAN USTANIN!

MEYDAN USTANIN!

5 yıl gibi bir sürede 60 projeyi uygulamaya koyarak çok başarılı bir döneme imza atan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın adaylığı, AK Parti İlçe Teşkilatında da büyük mutluluğa yol açtı ve uzunca bir süreden sonra AK Parti’de tüm üyelerin yüzü gülmeye başladı.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, ustalık dönemi için destek isteyecek. AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak sahalara inen usta siyasetçi, çalışkanlığıyla büyük bir takdir görüyor.

Gözler listelerde

Mustafa Allar’ın AK Parti’nin adayı olmasıyla birlikte tüm adaylar da netleşmiş oldu. Şu sıralar en çok listeler merak ediliyor. Özellikle AK Parti’nin Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi’ni nasıl şekillendireceği kamuoyunda tartışılıyor.

Bu arada, Mustafa Allar’ın yeniden aday gösterilmesi AK Parti İlçe Teşkilatında da büyük mutluluğa yol açtı ve uzunca bir süreden sonra AK Parti’de tüm üyelerin yüzü gülmeye başladı. AK Parti Teşkilatı’nın çok büyük çoğunluğunun yeniden aday olarak görmek istediği Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın adaylığını AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasıyla partide büyük bir şölen havası oluştu. AK Parti teşkilatı tam kadro kenetlendi.

Geçirdiği 10 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde kapısından kimseyi döndürmeyen, insanların derdine derman olmak için de var gücüyle çalışan Başkan Mustafa Allar, ustalık döneminde neler yapacağını bu seçim sürecinde tek tek anlatacak.

Cevap bırakın