29-Nisan-2024 14:07:34

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
MHP SEÇİM STARTINI VERDİ

MHP SEÇİM STARTINI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Gerede İlçe Teşkilatı seçim startını verdi. MHP İlçe Başkanı Mustafa Çiçek, basın toplantısında “Memleketini seven, ilçesine hizmet etmek için çalışacak aday adaylarımız olacak.”dedi. İGM Üyesi Salih Acar, MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları Teşkilatı da seçim startında hazır bulundu.


Milliyetçi Hareket Partisi Gerede İlçe Teşkilatı, yerel seçim öncesi kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi.

Partisinin seçim süreciyle ilgili açıklamalar yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Çiçek, “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla genel merkezimiz seçim startını verdi. Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuruları, 13 Kasım Pazartesi gününden itibaren alınmaya başlanacak. Belediye başkan aday adaylarının bizzat genel merkezden yapacağı başvurular için son tarih, 15 Aralık Cuma günü olarak belirlendi. Belediye meclisi ile il genel meclisi üyeliği aday adaylığı için ilçe teşkilatımıza başvuru yapılabilecek.”bilgisini paylaştı.

Uzun ve yorucu bir sürece girdiklerini belirten Çiçek, “Bir hafta önce Milletvekilimiz İsmail Akgül Gerede’ye geldi ve gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. İlçemizde, köylerimizde ve mahallelerimizdeki sorunları sayın vekilimize sunduk. Seçim sürecini başlattık.

Memleketini seven, ilçesine hizmet etmek için çalışacak aday adaylarımız olacak. Bu kabiliyet ülkücü arkadaşlarımızın hepsinde var. Genel merkezimizin değerlendirmeleri sonucunda Geredemizi en iyi şekilde yönetecek, hizmet edecek arkadaşımız aday olacak. Gerede Belediyesini inşallah alacağız.”dedi.

Cevap bırakın