27-Nisan-2024 11:54:19

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
ABD VE İSRAİL’E BİR DARBE DE GEREDE’DEN

ABD VE İSRAİL’E BİR DARBE DE GEREDE’DEN

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, çalıştıkları banka ile yapılan görüşme neticesinde tüm çalışanların kartlarının yerli ve milli “Troy Kart” (Türkiye Ödeme Yöntemi) sistemine geçirilmesi için anlaştıklarını duyurdu. Allar, “Çalışanlarımızın banka kartları ABD kuruluşu olan Master Card veya Visa olmayacak, komisyon bedelleri ülkemizde kalacak.”dedi.

Gerede Belediyesi’nin yanı sıra ilçede bazı deri firmaları da çalışanlarının maaşlarını “Troy Kart”a geçirdi.


İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları artarak devam ediyor. Bir yandan diplomatik temaslarla Filistin halkının uğradığı zulmün son bulması adına gayret sarf edilirken, ülkemizde bir yandan da siyonist işgal rejimini destekleyen şirketleri boykot eylemleri yapılıyor. Bu kapsamda Gerede Belediyesi yeni bir boykot kararı aldı.

Başkan Allar duyurdu

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın geredehaberleri.com ve Yenigün Gazetesi aracılığıyla duyurduğu bu karara göre, artık Gerede Belediyesi çalışanlarının banka kartları ABD kuruluşu olan Master Card veya Visa olmayacak. Başkan Allar, “Gerede Belediyesi ailesi olarak; bankamız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde çalışma arkadaşlarımızın tüm kartlarının yerli ve milli TROY Kart sistemine geçirilmesi hususunda anlaşmamızı sağladık. Hayırlı olsun” dedi.

Gerede Belediyesi’nin tüm personelleri ile belediyeye ait şirketlerde çalışan personellerin Troy amblemli yeni kartlarının kısa süre içerisinde kendilerine teslim edilmesi bekleniyor.

Sadece Gerede Belediyesi değil çok sayıda deri firması da personellerinin maaşını “Troy Kart” sistemine geçirdi.

Cevap bırakın