27-Nisan-2024 12:12:32

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
HIRSIZ DEĞİL SUÇ MAKİNASI!

HIRSIZ DEĞİL SUÇ MAKİNASI!

Geçen yıl kendisini inşaat şefi olarak tanıtarak fırın ve marketlerle anlaşma yaptıktan sonra aldığı 60 Bin TL üzerindeki ürünlerle birlikte ortalıktan toz olan dolandırıcı, aynı taktiği ilçede tekrar yapmak isterken bu sefer esnafın uyanıklığı sayesinde yakayı ele verdi. Dolandırıcının 46 suç dosyasının olduğu yakaladıktan sonra ortaya çıktı.    

Geçen yıl ilçedeki ekmek fırınları ve marketleri dolaşarak TEM otoyolunda inşaat işi yaptıklarını ve Ferhat Bozyel ismiyle kendisini tanıttıktan sonra inşaat şefi olduğunu belirten dolandırıcı, ilçedeki çeşitli fırınlarla anlaşma yaparak esnaftan ekmek ve market ürünleri alarak ortadan toz oldu.

Geçen yıl ilçedeki farklı farklı esnafı tahmini 60 Bin TL dolandırdığı öğrenilen dolandırıcı, bu yıl uyanık bir esnafın sayesinde yakayı ele verdi.

ESNAFI ARADI, SESİ TANIDIK GELDİ 

Geçen yıl çalıştırdığı inşaat işçileri için 200 ekmek aldıktan sonra ortadan kaybolan dolandırıcı, dün tekrar aynı numarayı çekmeye çalıştı. Aradığı ekmek fırınının işletmecisi sesini tanıdı ve şahsın dolandırıcı olduğunu anladı. Bu sefer dolandırıcıya daha önce ilçede kapanan bir fırının ismini veren esnaf, kendisine yardımcı olabileceğini belirterek verdiği adrese dolandırıcıyı getirdi. Daha sonra polis ekiplerine haber veren esnaf, hırsızın şu anda kapalı olan adrese intikal ettiğini, kendisinin de belirtilen yere gideceğini söyledi. Hırsız, belirtilen adrese geldikten sonra polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

GEÇEN YIL DOLANDIRILAN ESNAFLAR EMNİYETE ÇAĞIRILDI

Dün hırsızın yakalanmasından sonra geçen yıl dolandırılan esnaflar Emniyete çağrıldı ve teşhis yapmaları istenildi. Yakalanan hırsızın 46 suç dosyasının olduğu ortaya çıktı.

Cevap bırakın