28-Nisan-2024 03:43:12

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
MİNİKLER KUR’AN’A GEÇTİ

MİNİKLER KUR’AN’A GEÇTİ

Gerede Müftülüğü bünyesinde açılan Merkez ve Dayıoğlu 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencilerinden Kur’an’ı Kerim okumaya geçen öğrenciler için program düzenlendi.

Düzenlenen programa, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, İlçe Vaizesi Berrin Çelebi, Kurs Öğreticileri, Veliler ve Minik öğrenciler katıldı.

İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, yaptığı açılış konuşmasında; “Din-i Mübin-i İslam’a hizmet eden, manevi hayatı inşa eden, bunun için Gerede’de, ülkede, yurt dışında milletin dini duygularını besleyen, Camileri, Kur’an kurslarını ve içinde bulunduğumuz eğitim binalarını imar ve inşa edenleri minnetle anıyorum. Yüce Allah yavrularımızı, anne babaları için göz aydınlığı kılsın. Aile saadetlerine vesile kılsın. İlim ve bilim insanı olsunlar. Ailelerimize, milletimize, devletimize hizmet eden birer Müslüman evladı, kıble ehli insanlar olsunlar” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Merkez ve Dayıoğlu 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencileri ezberledikleri dua, sure ve ilahileri okudular. Birbirinden güzel ilahiler ve sureler okuyan minikler, ailelerini ve izleyenleri duygulandırdı.

Cevap bırakın