28-Nisan-2024 11:52:15

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
O HIRSIZ YAKALANDI

O HIRSIZ YAKALANDI

Gerede’de evlere dadanan ve bir çok kişinin ziynet eşyası ve birikimini çalan hırsız, sonunda suçüstü yakalandı.

Dün ilk kez kamera görüntülerini yayınladığımız hırsız, bu sefer adres olarak seçtiği Orta Mahalle’de yakayı ele verdi ve gözaltına alındı.

Vatandaşlar yardım etti

Filmleri aratmayan olay şöyle gelişti; Orta Mahalle’deki bir apartmana giren Dayıoğlu ve Yenimahalle’deki evlere giren aynı hırsız, evdeki ziynet eşyalarını çaldıktan sonra apartmandan çıkarken vatandaşlar tarafından fark edildi. Bir anda kaçmaya çalışan hırsız ile apartman sakinleri arasında kovalamaca başladı. Bu esnada polis ekiplerine haber verildi. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine intikal ederken, bir vatandaşımız, yaşanan kovalamacada hırsızı güçlükle yakalamayı başardı. Kovalamaca esnasında yere düşen hırsızın yüzünde ve çeşitli bölgelerinde kanama meydana geldi. Hırsız, vatandaşlar tarafından olay yerine gelen emniyet ekiplerine teslim edildi.

Aynı kişi

Günlerdir insanlarda huzur bırakmayan hırsızın yakalanmasıyla birlikte ilçe rahat bir nefes aldı. Dün yayınladığımız güvenlik kamerası görüntüleriyle yakalanan hırsızın aynı kişi olduğu belirlendi. Emniyette ifade veren hırsızın tüm suçlarını itiraf ettiği de öğrenildi. Karabük ilinden Gerede’ye geldiğini belirten zanlı için soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Evlerden çaldığı ziynet eşyalarını ne yaptığıyla ilgili araştırmaların da sürdüğü öğrenildi.

Bu haberi, bu sitede yayınlanan diğer haberler gibi ilk kez okudunuz.  

 

Cevap bırakın