28-Nisan-2024 13:13:03

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
İŞTE İNSANLARIN CANINI YAKAN O HIRSIZ!

İŞTE İNSANLARIN CANINI YAKAN O HIRSIZ!

Gerede’de evlere dadanan hırsız, 4 daireye girdi. İnsanların evlerinde bulunan altın ve para gibi ziynet eşyalarını çalan hırsız, Yenimahalle’de evlere girerken çevredeki güvenlik kameralarına yakalandı. Yenigün Gazetesi ve geredehaberleri.com haber ekibimiz, hırsızın görüntülerini elde etmeyi başardı.

Görüntülere bakıldığında hırsızın, Yenimahalle Karabük Caddesi’nde ilk girmeye çalıştığı ve başarılı olamadığı apartmanda 1-2 dakika ile yakalanmaktan kurtulması dikkatlerden kaçmadı. Hırsız, apartmandan çıktıktan yaklaşık 1-2 dakika arasında apartman sakinlerinden biri evine gelerek aracını park etti. Apartman sakini, 2 dakika önce evine gelmesi halinde hırsızla burun buruna kalacaktı.  

Kameralara yakalanmamak için yolun karanlık noktalarından yürüyen hırsızın sakin tavırları ise oldukça dikkat çekti.    

 

4 gündür Gerede’de yaşanan hırsızlık vakaları ilçede yaşayan insanları huzursuz etmeye başladı. 4 gün önce Dayıoğlu Mahallesi’nde akşam saatlerine doğru bir eve giren hırsız, evden 1 adet bilezik çalarak ortadan kayboldu. Bu olayın şoku atlatılamamışken bu sefer Yenimahalle’de 3 eve kamera görüntülerinde tek kişi olduğu gözlenen hırsız girdi.

Yenimahalle Karabük Caddesi ile Vadi Sokağın kesiştiği noktada aynı binadaki 3 evi belirleyen hırsız, para ve altın gibi eşyaları çalarak ortadan kayboldu. Tornavida ve çeşitli aletler ile kapıları açmayı başaran hırsız, paçayı bu sefer zor kurtardı.

Yakalanmasına ramak kalmış!

Kamera kayıtlarına bakıldığında, önce çevre kontrolü yaptığı anlaşılan hırsızın, ışığı sönük evleri seçtiği görüldü. 01 Aralık Cuma günü saat: 19.00 sıralarında ilk girmeye çalıştığı apartmanın dış kapısından içeri giren hırsız, yaklaşık 4 dakika uğraştıktan sonra apartmanın dış kapısını açmayı başaramayarak apartmandan ayrıldı. Hırsızın apartmandan ayrılmasından 1-2 dakika sonra evde ikamet ettiği düşünülen bir kişi aracını park ederek apartmana girdi.

Yakalanmaktan 1-2 dakika ile kurtulan hırsız, bu apartmana girmeyi başaramayınca yaklaşık 40 metre ilerideki bir başka apartmana girdi. Burada 3 daireye giren hırsız, 20 dakika içersinde çaldığı bütün değerli eşyaları alarak, sanayi kavşağındaki göbeğe doğru ilerleyerek ortalıktan kayboldu.

Yakalanması an meselesi     

Dayıoğlu Mahallesi ile Yenimahalle’deki evlere giren hırsızın aynı kişi olduğu ihtimalleri üzerinde durulurken, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin hırsızın yakalanması için yoğun gayret gösterdiği ve hırsızın yakalanmasının an meselesi olduğu bilgisine ulaşıldı.

1 Yorumlar
Ayhan

Adelet yetersiz bu hırsızlık olaylarında insanların canla başla çalışarak yıllarca biriktirip birşeyler sahip olmak için emeklerini iki dakka da çalan bu s....lere adalet yeteri cezayı vermiyor

Cevap bırakın