28-Nisan-2024 02:12:10

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
TARAFTAR HAZIR!

TARAFTAR HAZIR!

Kratyalılar Taraftar Grubu, beklenen yeni sezonun başlamasını heyecanla bekliyor. Yeni sezon öncesi Gerede Şehir Stadyumu’nda bir araya gelen sadık taraftarlar, Geredespor’un yeni sezon öncesi çalışmasında yalnız bırakmadılar.

Yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte, Geredespor Taraftar Grubu Kratyalılar, takımlarına olan sevgilerini bir kez daha göstermek için bir araya geldiler. Taraftarlar, tribünlerin coşkusu ve tezahüratlarıyla takımlarını desteklemeye hazırlandıklarını gösteriyorlar.

Yeni sezon öncesi Gerede Şehir Stadyumu’nda bir araya gelen sadık taraftarlar, takımlarına olan bağlılıklarını bir kez daha kanıtlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Geredespor’un yeni sezon öncesi çalışmasında takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar, marş hazırlamak, bayrakları asmak ve takımlarının renkleriyle süslenmiş pankartlarla stadyumu donatmak gibi bir dizi etkinlikleri yeni sezonda gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

Kratyalılar Taraftar Grubu Başkanı İsmail Bican, “Yeni sezon öncesi heyecan verici bir dönemdeyiz. Takımımız için buradayız ve onlara sonsuz destek vermek için hazırız. Tribünlerdeki coşku, oyuncularımıza motivasyon kaynağı olacak ve onların performansını en üst düzeye çıkartacak” dedi.

Aynı zamanda, Geredespor oyuncuları da taraftarların bu coşkusunu gördükçe ekstra bir motivasyon kaynağı bulduklarını ifade etti. Oyuncular, taraftarların sevgi dolu tezahüratlarının ve desteklerinin, sahada daha iyi bir performans sergilemelerine yardımcı olduğunu söyledi.

Takımın teknik direktörü Tarık Yurttaş ise taraftarlara teşekkür ederek, “Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli. Bu sezonu onların coşkusuyla dolu bir şekilde geçirmek istiyoruz” dedi.

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala, Geredespor taraftarları, tribünlerin ve takımlarının yanında olmaya hazır görünüyorlar. Heyecanla beklenen ilk maçın geldiği gün, taraftarlar, sevdikleri takımlarını en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklar.

Taraftarlar, bu sezonun zaferlerle dolu geçeceğine olan inançlarını yüksek sesle dile getiriyorlar ve takımlarına olan sadakatlerini bir kez daha kanıtlamak için sabırsızlanıyorlar.

Cevap bırakın