28-Nisan-2024 11:03:42

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
TÜM PARSELLERİ FABRİKAYLA DOLAN KARMA OSB’DE GÖZLER GENİŞLEME ALANINDA!

TÜM PARSELLERİ FABRİKAYLA DOLAN KARMA OSB’DE GÖZLER GENİŞLEME ALANINDA!

Gerede OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Saraç, boş parsel kalmayan ve tamamen dolan Gerede OSB’nin genişletilmesi çalışmalarının sürdüğünü ve OSB’nin yeni genişleme alanı imara girdikten sonra bölgeye yeni fabrikaları kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Nitelikli İstihdam Projesi toplantısında Gerede Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan gelişmelerden bahseden Gerede OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Saraç, “Nitelikli İstihdam Projesi’ni tamamladık. Ülkemizde en önemli problemlerden biri ara eleman sıkıntısı. Organize Sanayimizdeki nitelikli işçi problemini ortadan kaldırabilecek bir projeye imza attık.”dedi.
Gerede Organize Sanayi Bölgesinde şu anda 1 adet atıl durumda olan fabrikanın bulunduğu bilgisini veren Saraç, “Bu fabrikamız da kayyumda olduğu için üretimde değil. Özetle, Gerede OSB tam kapasiteyle hizmet veriyor. Göreve geldikten sonra Belediye Başkanımızla, Kaymakamlarımızla, İlçe Başkanımızla, Bölge Müdürümüzle çok iyi ve verimli çalıştık. Gerede OSB’ye bu dönemde çok sayıda fabrika kazandırdık. Bu fabrikalar, katma değer üreterek ülkemizin ihracatına katkı sunuyor. Bu bağlamda tamamen dolu olan Organize Sanayi Bölgemizi büyütmek için çalışmalar yürütüyoruz ve genişleme çalışmalarını başlattığımız 2. Organize Sanayi Bölgemiz için son adımları atıp faaliyete sokmak için çaba gösteriyoruz. Genişleme alanı imara girdikten sonra ilçemizdeki fabrika sayılarını artırmayı sürdüreceğiz.”dedi.

Cevap bırakın