27-Nisan-2024 09:16:56

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
YENİ BİR LEZZET NOKTASI ÖMER AYBAK ADIYAMAN ÇİĞKÖFTECİSİ KAPILARINI AÇTI

YENİ BİR LEZZET NOKTASI ÖMER AYBAK ADIYAMAN ÇİĞKÖFTECİSİ KAPILARINI AÇTI

Gerede’ye yeni bir lezzet durağı daha eklendi. Cuma günü Ali ve Yaşar Altıntaş kardeşler tarafından Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi kapılarını lezzet tutkunlarına açtı.


Yenilikçi ve kaliteli çiğköfte seçenekleriyle müşterilerine hizmet vermeye başlayan Ali ve Yaşar Altıntaş kardeşler, geleneksel lezzetleri modern bir dokunuşla birleştiriyor.

Akgül ile Allar arasında samimi siyalog

İşletmenin açılışına, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Çongar, MHP İlçe Başkanı Mustafa Çiçek ile çok sayıda davetli katıldı.

Cumhur ittifakı ortağı MHP Milletvekili İsmail Akgül ile AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Allar arasında yaşanan samimi diyalog açılışta dikkat çekti.

Ali ve Yaşar Altıntaş kardeşler, açılışta yaptıkları konuşmada, “Amacımız müşterilerimize en taze ve en lezzetli çiğköfte deneyimini sunmak. Geleneksel tariflerimizde kalite ve hijyen ön planda olacak. Herkesi lezzet dolu bir deneyim için işyerimize bekliyoruz” dediler.

Açılışa katılanlar, çeşitli çiğköfte çeşitlerini deneme fırsatı buldu ve yeni açılan işyerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Cevap bırakın