30-Nisan-2024 06:00:51

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Bitsin artık bu çile!

Bitsin artık bu çile!

Temmuz ayından bu yana Gerede ile Kızılcahamam arasındaki bitmeyen yol yapım çalışmaları sürücüleri canından bezdirdi. Esentepe Bölge Trafik İstasyonu’na kadar gelen çalışmaların yavaş ilerlediğinden şikayetçi olan sürücüler, çalışmaların tamamlanmasını beklerken, tek şeritten sağlanan yolun sürücülere büyük sıkıntı yaşattığını dile getirdiler.

Yaklaşık 2 ay önce Gerede OSB çıkışında meydana gelen trafik kazaları D-100 karayolunda yaşanan sıkıntıyı gözler önüne sererken, şimdi de Gerede şehir girişinde tek şeritten sağlanan trafik sürücüleri sıkıntıya sokmaya başladı. Sanayi girişindeki kavşakta bölünen yol trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Sürücüler karşıdan karşıya geçişlerde tek şeritli yoldan gelen araçları takip etmenin güç olduğunu belirtirken, “bu yol yapılacaksa yapısın artık, bu çilenin bitmesini bekliyoruz.”diyerek yetkililere seslendiler.

Kaza yaşandı   

Çalışma nedeniyle tek şeritten sağlanan sanayi girişinde geçtiğimiz hafta yaşanan kazada 67 TD 896 plakalı kamyoneti kullanan araç sürücüsü A.T. yaralandı. Kazaya karışan araçlarda ise maddi hasar meydana geldi.

Cevap bırakın