29-Nisan-2024 15:09:39

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
“ÇIKALIM MEYDANLARA, KAPI KAPI DOLAŞALIM!”

“ÇIKALIM MEYDANLARA, KAPI KAPI DOLAŞALIM!”

GİGDER Başkanı İsmail Yerlikaya, “Reis’in kaybetmesi, bizi 50 yıl geriye götürür.”dedi.

AK Parti’nin düzenlediği istişare toplantısında, görüşlerini anlatan bir diğer isim de İmam ve İmam Hatip camiasının en önemli oluşumlarından biri olan Gerede İmam Hatip Gönüllüleri Derneği’nin Başkanı İsmail Yerlikaya oldu.

“Bu tür istişare toplantılarının yıl içersinde çok daha fazla yapılması gerekiyor düşüncesindeyim.” diyen Yerlikaya, şu düşünlerini ortaya attı;  “Sadece seçimden seçime değil yıl içersinde de yapılacaklar, istekler, düşünceler ortaya atılmalı. Bu AK Parti’ye güzel sonuçlar doğuracaktır.”

Sözlerinin devamında, Özbekistan ve Türkmenistan’dan gelen 2 misafiri ile arasında geçen diyaloğu anlatan Yerlikaya, “Misafirlerimiz, dünyadaki Müslümanların Türkiye’deki seçimlere kilitlendiğinden bahsettiler. Şunu söyledim; ‘Neden Türkiye’deki seçimler dünyadaki Müslümanları yada insanları bu kadar ilgilendiriyor?’ Misafirlerimiz şunu söyledi; ‘Türkiye’deki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimleri kazanması Müslümanların kazanmasına denk olduğu için bizi ilgilendiriyor’

Bu beka seçimine bu kadar çok ilgi gösteriyorlar. Kendileri o kadar çok dua ediyor ki; ‘eğer Reis kazanmazsa biz ağlarız, gözyaşımız eksik olmaz’ düşüncesindeler ve Reisin kazanması için de çok dua ediyorlar.”dedi.

“Siyaset siyasetçilerin işi ancak şu dikkatimi çekiyor” diyen Yerlikaya, ‘Türkiye Yüzyılı’ diye AK Parti bir vizyonla halkın karşısına çıktı. Ben şunu anladım; geçmiş yüzyılda Türkiye’de olduğu gibi dünyada da Müslümanlar zayıf düştü, hakları kaybedildi. Son 20 yılda bizim hakkımızı sadece ve sadece Reisimiz savundu, Müslümanların liderliğini biz yaptık. Dolayısıyla, ‘Türkiye Yüzyılı’ yüz yıldır yerde sürünen haklarımızın tam manasıyla geri almamız anlamını taşıyor. Reis’in kaybetmesi, bizi 50 yıl geriye götürür. Emin olun, kazandığımız tüm haklar zayi olur. Dolayısıyla bu seçim çok önemli, elimizi değil bu seçim için gövdemizi koyalım. Çıkalım meydanlara, kapı kapı dolaşalım. İnsanlarımızı ikna etmeye çalışalım, ne imkan varsa hepsini kullanalım. Ümmeti Muhammed’in ümidi olan Recep Tayyip Erdoğan’a muzafferiyetler, AK Partimize başarılar diliyorum.”dedi.

Cevap bırakın