27-Nisan-2024 15:11:15

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
GEREDESPOR, FIRSAT TEPTİ

GEREDESPOR, FIRSAT TEPTİ

Geredespor, ligin erteleme maçında kendi saha ve seyircisi önünde 10 kişi oynayan rakibi Sincan Belediyespor’a mağlup oldu.

Geredespor Bal Ligi’nin erteleme maçında Gerede Şehir Stadyumunda Sincan Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma boyunca vasat bir oyun sergileyen temsilcimiz Geredespor 10 kişi rakibine 1-0 mağlup olarak zirve yarışından biraz uzaklaştı.

Maçın ilk yarısında her iki takım da etkili ataklarla gol arayışına girdi. Ancak, rakip takımın etkili savunma organizasyonları, Geredespor’a geçit vermedi.Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık skorla sonuçlandı. Temsilcimiz Geredespor maçın ikinci yarısında yine rakip savunmayı bir türlü aşacak hücum organizasyonlarını gerçekleştiremedi. Sincan Belediyespor mücadelenin 80. dakikasında duran toptan golü bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın son bölümlerine doğru Geredespor skoru dengelemek için taraftar desteğini de arkasına alarak baskı kurmaya çalıştı ancak başarılı olamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte Geredespor haftayı 13 puanla 6. Sırada tamamlarken, Sincan Belediyespor ise 10 puanla 9. sıraya yükseldi.

Cevap bırakın