27-Nisan-2024 21:54:10

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
GEREDE SEVDASI BAŞKA!

GEREDE SEVDASI BAŞKA!

Bolu’dan kalabalık bir heyetin yer aldığı DSİ 5. Bölge Müdürlüğü’ne gerçekleştirilen planlı ziyarete Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ı yanına alarak katılan AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, keçeli suyunun ilçe merkezine verilebilmesi için gerekli çalışmaların ve Dayıoğlu Deresi ıslah ve peyzaj uygulamasının başlatılması gerektiğini bu ziyarette dile getirdi.     

Bolu Milletvekili TBMM Divan Kâtibi Üyesi Fehmi Küpçü, yoğun Meclis mesaisinin yanı sıra, Ankara’da Bakanlıklarda ve Genel Müdürlüklerde Gerede’nin ve diğer ilçelerin projelerini birebir takip ediyor. Ayrıca her fırsatta Gerede’ye gelerek hemşehrileriyle de hasbihal etmeyi ihmal etmiyor.

Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Mustafa Allar ile birlikte yaptığı uyumlu çalışmalarla ilçemizin değişimi ve dönüşümü noktasında hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılmasın katkı sağlamayı da sürdürüyor.

Gerede’ye hizmet adına birçok Bakanlık ve Müdürlüklerle yaptığı görüşmeler neticesinde ilçeye ilk elden en hızlı şekilde hizmetlerin gerçekleşmesinde büyük rol oynayan Küpçü, “Cezaevi Projesi, Beşiktaş Spor Kulübü’nün ilçemize tesis yapması, Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Deri Organize Sanayi Bölgesi Alt Yapı ve Üst Yapı Çalışmaları, Kapalı Yüzme Havuzu, Fen Lisesi, Açık ve Kapalı Tenis Kortu, Gençlik Merkezi, Arkut Dağı Kayak Merkezi, ilçemizin zorunlu hizmet bölgesine aldırılması, Keçeli Suyu, Tarihi Arasta Projesi, Şehir Yaylarının 2B Kapsamına Alınması, Dayıoğlu Alt Geçidi, Dayıoğlu Deresi Islah ve Peyzaj Uygulaması gibi bütün çalışmaları Ankara’da birebir takip ederek sonuca ulaştırıyor.

Geçtiğimiz hafta içersinde Belediye Başkanı Mustafa Allar ile birlikte devam eden projelerle ilgili istişarelerde bulunan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, DSİ 5. Bölge Müdürü ile görüşerek Bolu ve İlçelerinin sorunlarını dile getirdi.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, bu ziyarette keçeli suyunun ilçe merkezine verilebilmesi için gerekli çalışmaların ve Dayıoğlu Deresi ıslah ve peyzaj uygulamasının başlatılması gerektiğini DSİ 5. Bölge Müdürüne iletti.

Ayrıca, yapımı devam eden Tekke Dere Barajı’ndan üç ilçeye verilecek su tahsisi konusu da toplantıda ele alınırken; Gerede, Dörtdivan ve Yeniçağa ilçe belediye başkanları,  kendilerine tahsis edilecek su ile ilgili taleplerini bizzat Genel Müdür Mahmut Tuncer’e iletti. Kendisine iletilen konuları dikkatle dinleyen Tuncer ise sık sık notlar aldı ve heyete imkânlar dâhilinde gerekenlerin kısa süre içerisinde yerine getirileceği ifade etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Allar, “Geredemizin bütün projelerini birebir takip eden Milletvekilimiz Fehmi Küpçü, bizim Ankara’daki elimiz kolumuz. İlçe Halkım adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. Bu ziyarette Milletvekilimiz Keçeli Suyu ve Dayıoğlu Deresi Islah ve Peyzaj Uygulaması konularını bölge müdürüne iletti.” dedi.

Cevap bırakın