27-Nisan-2024 12:28:42

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
HAYDİ GEREDESPOR!

HAYDİ GEREDESPOR!

Geredespor, şampiyonluk mücadelesi verdiği BAL Ligi’nde Çarşamba günü Alaplı Belediyespor ile karşılaşacak. 10 Aralık’ta oynanan mücadelede deplasmanda Kırşehir GHS’yi deplasmanda 1-0 yenerek puanını 19’a çıkaran Geredespor, ligde 4. sıraya yükselerek şampiyonluk ipini kovalamayı sürdürmüştü.

Geredespor, Ankaragücü maçında çıkan saha olayları nedeniyle TFF’nin tüm lig maçlarını oynatmama kararı almasından sonra ertelenen Alaplı Belediyespor karşılaşmasına çıkıyor.

Alaplı ekibini Gerede Şehir Stadyumu’nda ağırlayacak temsilcimiz, 3 puan alarak üst sıralara tırmanmak için mücadele edecek. Geredespor-Alaplı Bld.spor karşılaşması 20 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’de başlayacak.

BAL Ligi’nde 25 puanla lider durumda olan Eskişehirspor ile ligde 2. sırada yer alan Polatlı Bld.spor arasında oynanacak mücadelenin sonucu da ligdeki son durumu netleştirecek. Eskişehirspor, deplasmanda Polatlı ekibini yenmesi halinde puanını 28’e çıkartacak ve ligde artık rakipleri Geredespor ile Çilimli Bld.spor olacak. Karşılaşma berabere bittiği takdirde ise ligin ilk 4 sırası lider Eskişehir’e bir basamak daha yaklaşacak. Geredespor’un mutlak galibiyet alması beklenen Alaplı mücadelesi ligdeki kaderini de büyük ölçüde şekillendirecek.

Cevap bırakın